Yksilöllisyys luo uniikin tilaisuuden

newspool

Kuvan Astoria-sali ja muut Top Loungesin tilat muuntautuvat monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Yksilöllisyys luo uniikin tilaisuuden

Laadukkaiden yritystilaisuuspalveluiden kysyntä on kasvussa. Alan jatkuvasti kasvavan kilpailun vuoksi palveluntarjoajan tulee olla kumppanina luotettava ja tunnistaa uniikit vahvuutensa.

Teksti ja kuva Top Lounges

Top Loungesin filosofia on, että asiat tehdään aina tavallista paremmin. Asiakas halutaan yllättää positiivisesti toimittamalla luvattua enemmän ja varautumalla pienimpiinkin yksityiskohtiin. Yritys toteuttaa monipuolisia tilaisuuksia johtotasoa myöten etiketin mukaan, mutta rennolla, tilaisuuden luonteen mukaisella palveluotteella.

– Panostamme räätälöitäviin tilaisuuksiin, ja meille on aina erittäin tärkeää, että asiakas saa yksilöllistä ja korkealaatuista palvelua läpi koko palveluketjumme, aloittaa toimitusjohtaja Tero Lyyra.

Palvelua laatu edellä

Lyyra näkee, että etenkin pääkaupunkiseudulla tasokkaiden yritystilaisuuspalveluiden kysyntä on kasvussa. Menestyäkseen yrityksen täytyy kuitenkin olla vahva ja luotettava kumppani, jolla on kykyä ratkaista asiakkaan kaikki tarpeet ja tarjota alansa palvelut kokonaisvaltaisesti yhden luukun periaatteella. Kasvavan kilpailun vuoksi yrityksen täytyy myös tietää omat vahvuutensa.

– Vahvuutemme on tinkimätön kyky ja halu palvella asiakasta samoin kuin haluaisimme itseämmekin palveltavan. Haluamme vakuuttaa asiakkaan palaamaan oman tekemisemme kautta.

Top Lounges suunnittelee ja toteuttaa yrityksille avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi kokoukset, koulutukset, seminaarit, edustus- ja saunatilaisuudet sekä juhlat joka lähtöön. Upeiden tilojen lisäksi tilaisuudet sisältävät muun muassa henkilökunnan, cateringin ja monipuoliset ohjelmapalvelut. Valikoimassa on myös jäähallien VIP-aitiot.

Yrityksen palvelut keskittyvät lähinnä pk-seudulle, mutta tilauksia toteutetaan räätälöidysti myös muualle Suomeen sekä ulkomaille.

– Tilaisuuksiin sisältyy tietysti myös laadukkaat ja vireystilaa ylläpitävät tarjoilut, kuten esimerkiksi tumma suklaa, pähkinät, hedelmäsmoothiet ja raikas vesi. Lounaalle voi valita niin kevyitä ja terveellisiä kuin myös perinteisempiä annoksia. Illalliset täyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet. Keittiömme tunnetaankin korkeasta laadustaan ja erittäin hyvästä asiakaspalautteesta, kertoo Lyyra ylpeänä.

Räätälöity tilaisuus

Top Loungesin avulla voi tilavalinnasta riippuen järjestää muun muassa 2-250 hengen kokoukset ja illalliset tai jopa 400 hengen seminaarit, juhlat ja cocktailtilaisuudet. Tilaratkaisuista Lyyra nostaa esille neljä takuuvarmaa Top Lounges -kohdetta: Astoria-sali, Astor-kabinetti, Esplanadin Kattohuoneisto sekä Top Lounges Ateljee. Kyseiset kohteet sijaitsevat upeissa ympäristöissä Helsingin ydinkeskustassa.

– Kaikki valikoimastamme löytyvät tilat ja palvelut ovat uskomattoman muuntautumiskykyisiä ja täyttävät vaativammankin asiakkaan toiveet. Tilaisuudet räätälöidään asiakkaalle sekä tilat kalustetaan ja somistetaan aina kunkin tilaisuuden luonteen ja henkilömäärän mukaan.

– Lisäksi oma catering-palvelumme antaa makutakuun ja korkeatasoinen palveluhenkilöstömme huolehtii tilaisuuksien virheettömästä kulusta sekä toteuttaa kunkin asiakkaan toiveet yksilöllisesti, palkitulla ja kiitellyllä laadulla, toimitusjohtaja Lyyra lopettaa.

www.toplounges.fi