Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Yhteystiedot

29.11.2021

NEWSPOOL on Content Housen tuottama digitaalinen media, joka tarjoaa vaikuttavaa sisältöä Suomen polttavimmista puheenaiheista. Sivustolla eri alojen edelläkävijät, ajankohtaisimmat asiantuntijat ja kiinnostavimmat aiheet kohtaavat.

MONIPUOLISIIN aiheisiin voi tutustua sekä artikkelien että videoiden muodossa – tulevaisuudessa mahdollisesti myös podcastien. Alustan tarjoamat sisällöt rakentuvat sekä riippumattomien asiantuntijoiden puheenvuoroista että kaupallisen luonteen omaavista natiiviartikkeleista. 

YKSI tärkeimpiä arvojamme on edistää yhdenvertaisen ja tasa-arvoisen työelämän – ja samalla myös yhteiskunnan – toteutumista. Siksi pyrimmekin nostamaan esiin mahdollisimman monia erilaisia näkökulmia niin aiheiden, haastateltavien kuin asiantuntijoiden valinnassa.

KIINNOSTUITKO yhteistyöstä? Uskomme taitavasti tarinallistetun ja tarkasti kohdennetun sisällön voimaan, ja tuotamme laadukkaita sisältöjä Suomen luotetuimpiin ja luetuimpiin kanaviin – niin diginä kuin printtinä. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta www.contenthouse.fi  Löydät meidät myös somesta @contenthouseoy.

Haku