Bevenic Groupin messutiimi. Vasemmalta Sami Kilpeläinen, Roger Matrinsén, Markku Mäkinen, Mika Metso, Pasi Hämäläinen ja Pertti Tikkanen. Kuva Aleksi Palmqvist.
Teknologia

Yksilöllisten ratkaisujen osaaja

Bevenic Groupin neljällä yrityksellä on sormensa pelissä monilla teollisuuden­ aloilla, aina laiteraken­nuksesta sähkö­- ja elektroniikkateolli­suuteen.

Teksti Katja Alaja

Yritysten innovatiiviset ratkaisut ja palvelut kumpuavat asiakkaiden tarpeista käsin: yksi haluaa helppoa valmistusta, toinen myös suunnittelua ja kolmas koko tuotantoketjun avaimet käteen -periaatteella.

Kaikki toiminta tuotetaan laadukkaasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti vientiyritysten tarpeisiin, sekä henkilöstön hyvinvointiin ja turvallisuuteen panostetaan. Bevenic Groupin liikevaihto on kivunnut 10 miljoonaan euroon sen työllistäessä jo yli 60 henkilöä viidellä eri paikkakunnalla Suomessa.

 

Elektropoint | Elektroniikan luottokaveri

ELEKTROPOINT toimii luotettavana kumppanina, kun asiakas haluaa ulkoistaa materiaalihallintonsa osittain tai kokonaan. Yrityksen palvelukokonaisuus ulottuu materiaalihankinnoista asiakastoimituksiin.

Elektropoint tarjoaa esimerkiksi piirikorttien ladontaa, johdinsarjojen valmistusta sekä elektroniikan ja sähkömekaanista kokoonpanoa Hollolan ja Kuopion tehtaillaan. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin teknologiayrityksiä.

Luottoa riittää asiakkaiden keskuudessa, sillä he saavat toivomiensa tuotteiden lisäksi helppoa elämää. Osana logistiikkaketjua yritys ottaa pääomariskiä ja puskuroi materiaaleja sekä tuotteita.

Monipuolisen palvelun Elektropoint on se luotettava työkaveri, jonka kanssa saa keskustella asioista avoimesti.

 

Combinent | Yksilöllisiä liukurenkaita

HELSINGIN kaupunginteatterin näyttämö kätkee sisäänsä Combinentin suunnitteleman ja valmistaman liukurengasratkaisun. Ratkaisuja käytetään sovelluksissa merenpohjasta avaruuteen ja liukurenkaat voivat päätyä esimerkiksi öljyntorjuntakalustoon, tuulivoimalaan, hakepurkaimeen tai puolustusvoimien tutkaan. Neljäsosa tuotannosta menee puolustusvoimien käyttöön.

Yrityksen uusin taidonnäyte on kaikkien aikojen suurin, kolme metriä halkaisijaltaan oleva liukurengas.

 

Heatterm | Sähkölaitteiden komponentteja

HEATTERM OY:N asiakkaat ovat luottaneet jo lähes 40 vuotta yrityksen tuottamiin tukiseristimiin, kojekaappilämmittimiin ja metallisiin lämpö- ja jarruvastuksiin.

Sujuva tuotantoprosessi ja laadukkaat komponentit turvaavat asiakkaiden sähkölaitteiden ja ohjausjärjestelmien toiminnan sekä kotimaan kamaralla että kaukomailla. Yritys on rikkonut jo yli 1000 vastusversion rajapyykin ja innovoi jatkuvasti uutta tehtaallaan Loviisassa.

 

Avatron | Mekatroniikan hovivalmistaja

AVATRON toimii kansainvälisten teknologiayritysasiakkaidensa tuotanto-osastona joko osittain tai kokonaan. Yrityksen Vantaan linjastolta valmistuvat vaativat elektroniikka- ja automaatio-alan laitteet, osavalmisteet ja prototyypit.

Avatron toimii avaimet käteen –periaatteella ja tarjoaa tuotteiden valmistuksen lisäksi materiaalihankinnat ja varastoinnin, pakkaamisen ja lähetykset eteenpäin. Myös testaus- ja elinkaaripalvelut ovat kysyttyjä 30-vuotisjuhlien lähestyessä.

 

TEKNOLOGIA ́17-MESSUT

Bevenic Group mukana

● Bevenic Group Teknologia’17­messuilla lokakuussa 10.–12.10.2017, osasto 6e80, Helsingin Messukeskuksessa. Messuilemme koko ryhmän voimin: jutellaan yrityksenne tarpeista ja pohditaan yhdessä sopivia ratkaisuja laajasta paletistamme. WWW.BEVENIC.FI

Saatat myös pitää