LUT-yliopiston kehityspäällikkö Matti Lampinen, Koulutuskeskus Salpauksen elintarvikealan opettaja Elmo Rautiainen ja opetusalapäällikkö Tarja Laaksonen. Koulutuskeskus Salpaus tekee yhteistyötä Fazerin kanssa, joka kouluttaa oppisopimuksella työntekijöitä Fazerin myymäläleipomoihin.
Kehittyvä elintarvikealan koulutus turvaa työvoiman
LAB-ammattikorkeakoulun Pasi Raja, Fazerin Markku Mikola ja Hartwallin Hannele Alakarhu tekevät tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen
sujuvoittamiseksi.
Joustava tuotekehitys tukee ruokateollisuutta
Kavlin tuotteilla kotiruokaan saadaan ripaus ravintolatason makuja.
Kastikevalmistaja hyvällä asialla
Perheyrittäjät Ha Hoang ja hänen äitinsä Mem Vu valmistavat maukasta vietnamilaistyylistä tuoretofua käsityönä – äidin omalla reseptillä.
Ainutlaatuinen tuoretofu syntyy taitavalla käsityöllä
Auraprintin myyntijohtaja Juha Kaija ja toimitusjohtaja Jussi Oksanen tietävät, että tuotteen houkuttelevuus on paljolti pakkauksesta ja ennen
kaikkea etiketistä kiinni. Etiketöintiratkaisujen erikoisosaajana Auraprint auttaa brändejä pukeutumaan oman näköiseensä ulkoasuun.
Etiketti luo tuotteelle identiteetin
Toimitusjohtaja Esa Mäkitalon pitkä vihannesalan osaaminen on auttanut salaattiliiketoiminnan kasvattamisessa. Mäkitalon Maistuvien annossalaatteja myydään jo miljoonittain, ja toiminta kasvaa edelleen.
Salaatissa rouskuu ripaus oman pellon kaalia
Vivahteikkaita kombuchoja ja hedelmäisiä lemonadeja
Hunajaväärennöksiä vastaan tulee taistella
Rouskuvan rapea salaatti suoraan rasiasta lautaselle
Käytämme evästeitä verkkosivuston välttämättömiin toimintoihin sekä tilastollisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Klikkaamalla "Hyväksy" osoitat hyväksyväsi kaikkien evästeiden käytön. Voit myös valita itse haluamasi evästekategoriat ja päivittää suostumuksesi.
Käytämme verkkosivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tietojen keräämiseen markkinointitarkoituksiin sekä verkkosivustomme kehittämiseen. Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Seuraamme esimerkiksi sitä, millä sivuilla käyttäjät vierailevat ja kuinka kauan he viipyvät eri sivuilla. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöä. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö kokonaan muuttamalla evästeasetuksia. Evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen ja mainonnan kohdentamiseen.
Välttämättömät evästeet ovat oleellisia verkkosivuston normaalin toiminnan kannalta. Nämä evästeet varmistavat sivuston perustoimintojen ja turvallisuusominaisuuksien toimimisen anonyymisti käyttäjiä identifioimatta.
Toiminnalliset evästeet auttavat tiettyjen toiminnallisuuksien toteuttamisessa, kuten sivuston sisällön jakamista sosiaalisen median kanavissa, palautteen keräämisessä ja muissa kolmansien osapuolten toiminnallisuuksissa.
Analyyttiset evästeet auttavat ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Nämä evästeet tarjoavat informaatiota metriikoista, kuten kävijöiden määrästä, poistumisasteesta, liikenteenlähteestä jne.
Mainonnan evästeitä käytetään tarjoamaan käyttäjälle relevantteja mainoksia ja markkinointikampanjoita. Nämä evästeet seuraavat käyttäjää läpi verkkosivustojen ja keräävät informaatiota, joka auttaa tarjoamaan kohdennettuja mainoksia.