Hyppää sisältöön

Theme: Ruokateollisuus

LUT-yliopiston kehityspäällikkö Matti Lampinen, Koulutuskeskus Salpauksen elintarvikealan opettaja Elmo Rautiainen ja opetusalapäällikkö Tarja Laaksonen. Koulutuskeskus Salpaus tekee yhteistyötä Fazerin kanssa, joka kouluttaa oppisopimuksella työntekijöitä Fazerin myymäläleipomoihin.

Kehittyvä elintarvikealan koulutus turvaa työvoiman

LAB-ammattikorkeakoulun Pasi Raja, Fazerin Markku Mikola ja Hartwallin Hannele Alakarhu tekevät tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen sujuvoittamiseksi.

Joustava tuotekehitys tukee ruokateollisuutta

Kavlin tuotteilla kotiruokaan saadaan ripaus ravintolatason makuja.

Kastikevalmistaja hyvällä asialla

Perheyrittäjät Ha Hoang ja hänen äitinsä Mem Vu valmistavat maukasta vietnamilaistyylistä tuoretofua käsityönä – äidin omalla reseptillä.

Ainutlaatuinen tuoretofu syntyy taitavalla käsityöllä

Auraprintin myyntijohtaja Juha Kaija ja toimitusjohtaja Jussi Oksanen tietävät, että tuotteen houkuttelevuus on paljolti pakkauksesta ja ennen kaikkea etiketistä kiinni. Etiketöintiratkaisujen erikoisosaajana Auraprint auttaa brändejä pukeutumaan oman näköiseensä ulkoasuun.

Etiketti luo tuotteelle identiteetin

Toimitusjohtaja Esa Mäkitalon pitkä vihannesalan osaaminen on auttanut salaattiliiketoiminnan kasvattamisessa. Mäkitalon Maistuvien annossalaatteja myydään jo miljoonittain, ja toiminta kasvaa edelleen.

Salaatissa rouskuu ripaus oman pellon kaalia

Vivahteikkaita kombuchoja ja hedelmäisiä lemonadeja

Hunajaväärennöksiä vastaan tulee taistella 

Rouskuvan rapea salaatti suoraan rasiasta lautaselle

Piilotettu helmi tarjoilee malesialaisia makuja 

  • 1
  • 2

Haku