Hyppää sisältöön

Theme: Ruoka

Perinneherkku taipuu moneen

Suomalaisen glögin salaisuus

Joulun perinteiset maut luodaan Juvalla

Aikaa ihmisille, mielenrauhaa ravintolayrittäjille

Kartanomiljöö vie makumatkalle menneisyyteen

Grillimestari Raymond Wesander kehuu kotimaisen lampaanlihan makua ja muita ominaisuuksia.

Kotimainen lammas on ekologinen talouseläin

Kespron Harri Veckman ja Jerry Tiittala auttavat ravintoloita kehittämään liiketoimintaansa ja löytämään uutta inspiraatiota.

Lisämaustetta ravintolan toimintaan

Oksasen Puutarhan kaupallinen johtaja Elina Ölander ihailee moniin eri ruokiin taipuvaa rosmariinia.

Raikkaat ruukkusalaatit kasvavat ympäristön ehdoilla

Kestävästi valmistettujen pakkausmateriaalien käyttäminen elintarviketeollisuudessa vähentää ruokahävikkiä ja edistää ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Uusilla pakkausteknologioilla leikataan hiilidioksidipäästöjä

LUT-yliopiston kehityspäällikkö Matti Lampinen, Koulutuskeskus Salpauksen elintarvikealan opettaja Elmo Rautiainen ja opetusalapäällikkö Tarja Laaksonen. Koulutuskeskus Salpaus tekee yhteistyötä Fazerin kanssa, joka kouluttaa oppisopimuksella työntekijöitä Fazerin myymäläleipomoihin.

Kehittyvä elintarvikealan koulutus turvaa työvoiman

Haku