Hyppää sisältöön

Theme: Logistiikka

Kestävän logistiikan aikakausi

Kestävästi valmistettujen pakkausmateriaalien käyttäminen elintarviketeollisuudessa vähentää ruokahävikkiä ja edistää ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Uusilla pakkausteknologioilla leikataan hiilidioksidipäästöjä

Yrittäjät Taina Kylmänen ja Sanna Holappa kertovat, että Cargo Onlinea käyttää jo moni kuljetuspalvelu. Yksi niistä on Maanrakennus Tikkanen Oy, jonka autot näkyvät taustalla.

Ketterä sovellus, joka mullistaa kuljetusmarkkinat

KraftPalilla uskotaan ekologisten pahvilavojen kysynnän kasvavan tulevaisuudessa.

Kohti kestävämpää tulevaisuutta

Iveco Finlandin Tuomas Virén painottaa, ettei ilmastoystävällisen kuorma-auton hankkimista tule lykätä liian kauas. Tehtävät hankinnat ja valinnat tulevat vaikuttamaan pitkään ja pysymään liikenteessä ensi vuosikymmenen puolelle.

Biokaasulla kilpailuetua ja kustannussäästöjä 

Feragin Skyfall-pussitus- ja lajittelujärjestelmä on automaattisen tilaus- ja palautusprosessin ydin. Muotiketju s.Oliverin uudessa Etelä-Saksan Dettelbachissa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa järjestelmä sisältää peräti 125 000 pussiyksikköä.

Saumaton automaatio tehostaa sisälogistiikkaa

Hangon Satama jatkaa kehittymistään, ja tulevina vuosina satama kasvattaa kokoaan. Samalla Hangon Satama pyrkii hiilineutraaliksi.

Suomen eteläisin satama katsoo tulevaan

Sähköpotkulaudat ovat yleinen näky kaupungissa. Kaikkien liikennemuotojen tapaan myös sähköpotkulaudat tarvitsevat visuaalista opastusta.

Mikroliikkumisen edelläkävijä

Askeleita kohti sähköistä tieliikennettä otetaan jatkuvasti, ja latausverkostoa kehitetään kovaa vauhtia vastaamaan raskaan liikenteen tarpeita.

Virtaa raskaisiin kuljetuksiin

Maantiekuljetusten osastopäällikkö Kai Hermiö ja maajohtaja Erkki Valtonen uskovat asiakaslähtöisiin ja joustaviin logistiikkaratkaisuihin, jotka tukevat osaltaan ympäristön hyvinvointia.

Ammattitaitoinen huolitsija huomioi myös ympäristön

Haku