Hyppää sisältöön

Theme: Innovaatiot

Kestävästi valmistettujen pakkausmateriaalien käyttäminen elintarviketeollisuudessa vähentää ruokahävikkiä ja edistää ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Uusilla pakkausteknologioilla leikataan hiilidioksidipäästöjä

LAB-ammattikorkeakoulun Pasi Raja, Fazerin Markku Mikola ja Hartwallin Hannele Alakarhu tekevät tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen sujuvoittamiseksi.

Joustava tuotekehitys tukee ruokateollisuutta

Fotoniikalla käytetään kännyköitä, paperikoneita ja tuhotaan jopa panssarivaunuja

Älykkään liikkumisen uusi aika

Älykäs vaihtoehto avaimettomaan kulunhallintaan 

Meriteollisuuden prosessit digitalisoituvat Turussa 

Innostavaa draivia ja radikaalia yhteistyötä

Innovaatioita, joita koko maailma tarvitsee

Huippuinnovaatiot vaativat psykologista turvallisuutta

Startupit hyvinvoinnin ja ympäristön asialla

Haku