Lämpimän sävyiset ja kodikkaat hotellihuoneet kutsuvat yöpyjiä rentoutumaan. Kuva Aleksei Sarpaneva.
Liikematkustus

Työmatkallakin voi ottaa rennosti

Hotel Haaga Central Park on luontoa, hyviä liikuntamahdollisuuksia, kodikasta ilmapiiriä ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavan bisnesmatkailijan majoitusvalinta Helsingissä.

Teksti Tuomas I. Lehtonen 

Työreissulla päivät ovat usein työntäyteisiä ja välillä stressaaviakin. Työpäivän päätteeksi onkin tärkeää päästä rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Työstä irrottautuminen onnistuu usein parhaiten rauhallisessa, kodinomaisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Tällaisen ympäristön tarjoaa esimerkiksi Helsingin Keskuspuiston laidalla sijaitseva Hotel Haaga Central Park. Keskuspuiston kupeessa pääkaupungin häly ei häiritse, mutta ydinkeskustaan, messukeskukseen ja lentoasemalle ennättää henkilöautolla, bussilla tai junalla vain 5–15 minuutissa.

–  Me haluamme tarjota vaihtoehdon suurille ja ruuhkaisille kongressihotelleille. Hotellissamme luonto on lähellä ja tunnelma on kodikas, rento sekä kiireetön. Palvelukonseptimme sekä hotellin interiöörin suunnittelussa olemme painottaneet mielenrauhaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tekijöitä, toimitusjohtaja Päivi Laine kertoo.

Hotel Haaga Central Parkin vahvuuksiin kuuluvat monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hotellista voi lainata ulkoilukarttoja, polkupyöriä ja kävelysauvoja lähiluonnossa liikkumista varten. Vieraat voivat käyttää vapaasti myös hotellin 400-neliöisen Haaga Fit -kuntoklubin kuntosalia, Jooga- ja Wellness-studion ryhmäliikuntapalveluja sekä Helsingin pisintä, 17-metristä hotelliuima-allasta ja saunoja.

Luonto näkyy sisustuksessa

Työstressille voi heittää hyvästit myös hotellin hyvinvointipalveluiden parissa. 

–  Tiloissamme toimii Opetushoitola Verso, jossa opiskelijat antavat kasvo-, vartalo- sekä käsi- ja jalkahoitoja. Haaga Fit -kuntoklubin yhteydessä toimii puolestaan urheiluhieroja. Itselleen voi halutessaan varata myös yksilöohjausajan lihaskireyksiä avaavalle ja lihastasapainoa sekä ryhtiä parantavalle Fustra-tunnille, Laine luettelee. 

Hotel Haaga Central Parkin sisustuksessa kantava teema on suomalainen luonto. Se näkyy esimerkiksi kokoustiloissa ja osassa hotellihuoneita. Sisustuksessa on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja, muun muassa kotimaista saarnipuuta. Seinäpintoja on tapetoitu luontokuvaajien kuvista tehdyillä kuvasuurennoksilla. Kotimaisuus ja luonnonmukaisuus näkyvät myös hotellin ravintoloiden tarjonnassa. Ravintoloiden ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen.

–  Ravintolamme käyttävät luomuraaka-aineita. Asiakkaamme ovat antaneet meille paljon hyvää palautetta monipuolisesta luomuaamiaisestamme ja sitä ennen nukutuista rauhallisista yöunista, Laine iloitsee.

Hotelli on saanut myös Green key -sertifikaatin, mikä tarkoittaa että se on sitoutunut ympäristötietoisuuden kasvattamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa energian- ja vedenkäyttöä tehostamalla. 

 

Hotel Haaga Central Park
  • Haaga Instituutti -säätiön omistama neljän tähden hotelli Helsingin Haagassa.
  • Hotellin tiloissa on 122 hotellihuonetta, auditorio 240 hengelle sekä 8 kokoustilaa.
  • Juhlatilat 50–500 hengelle ja monipuoliset ravintola-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut.
  • Vuonna 1969 perustetulla hotellilla on Kansainvälinen Green Key -ympäristösertifikaatti.

 

You Might Also Like