Kylpyläelämyksen voi luoda myös kotikonstein

Kylpyläelämyksen voi luoda myös kotikonstein

Kauneusalan moniosaaja Tiia Josefsson vaatii myös kotona käyttämiltään tuotteilta laatua. Cuccio Naturale täyttää kaikki kriteerit kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. 

 Kylpyläelämyksen voi luoda myös kotikonstein 

Kylmien ilmojen lähestyessä vartalo kaipaa hemmottelua. Kauneusalan ammattilainen kertoo, kuinka luoda spa-tunnelmaa 

Teksti Anne Koivisto  Kuva Juho Länsiharju

Kolmen pienen lapsen työssäkäyvänä äitinä minulla on aina kiire, joten vartalonhoito on minulle keino rentoutua, kertoo stailisti ja kampaamokouluttaja Tiia Josefsson. Hän käyttää kotonaan Cuccio Naturale -tuotteita, joissa on aromaattinen, valloittava tuoksumaailma.

– Tuotesarjaan kuuluu kuusi eri tuoksua. Tuoksut ovatkin iso osa kylpylätunnelmaan virittäytymistä, ja ne ovat puhtaita ja pehmeitä iholla. Sen ansiosta ne sopivat koko perheen käyttöön ja lahjaksi joulun aikaan, Josefsson vinkkaa.

Ammattilaistuotteet kotiin

Cuccio Naturale -tuotteita myy Kauneudenverkkokauppa.fi, jonka takana on kauneusalan ammattilaisille tarvikkeita välittävä Sky Group Finland. Verkkokauppa on avoin kaikille, joten jokainen voi hoitaa ihoaan kosmetologien suosimin tuottein.

Kiireinen ammattilainen ei halua tinkiä tuotteiden laadusta kotonakaan, jolloin Josefssonin valinta kylpyhuoneeseen on Cuccio Naturale. Tuotesarjan avulla vartalohoidon tekeminen kotona on helppoa. Sarjasta löytyy myös ammattituotteita, kuten vartalokääre. 

– Wrap-hoito on suosikkini tähän vuodenaikaan, sillä se pehmentää ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Cuccio Naturalen ytimessä ovat kosteuttavat ainesosat. Tuotteiden koostumus vapauttaa iholle kosteutta hiljalleen 24 tunnin ajan. 

– Myös sarjan kuorinnat ja pesugeelit ovat kosteuttavia. Näin ollen ne eivät jätä ihoa kireän tuntuiseksi. Esimerkiksi kevyesti kuoriva Daily Skin Polisher sopii käytettäväksi päivittäin suihkugeelin tapaan.

Tuotteiden ylellisen tuntuman takana on kalifornialainen laatu. Cuccio Naturale -tuotteet valmistetaan hyvinvoinnin ja luksustuotteiden keskuksena tunnetussa Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Tuotesarjan tuoksuissa on eteerinen, kylpylän rauhaa henkivä tunnelma. 

Sarjan kuudesta tuoksusta jokainen voi löytää omansa. Raikkautta kaipaava tarttuu White Limetta & Aloe Vera -tuotteisiin, hedelmien ystävä rakastuu Pomegranate & Fig -tuoksuun ja kaukomatkalle kaipaavalle sopii pirteän kookoksinen Coconut & White Ginger. Herkälle iholle Josefsson suosittelee Milk & Honey -linjaa, jonka tuoksu on mieto ja koostumus ihoa korjaava.

Josefsson vinkkaa myös, että laventelin eteeristä öljyä sisältävä Lavender & Chamomille auttaa rauhoittumaan, kun on aika nukahtaa. Tuotesarjan myydyin tuoksu on lämmin Vanilla Bean & Sugar, mutta Josefsson odottaa uutuuden, hamppua sisältävän Whipped Hemp -tuotelinjan, haastavan tämän aseman.

Osta hetki itselle

Rentouttava kylpylä- hetki onnistuu pienellä panoksella myös omassa kylpyhuoneessa. 

  • Herättele aisteja laittamalla rauhallista musiikkia taustalle ja tuoksuttamalla rentouttavaa eteeristä öljyä.
  • Kovan valon sijaan voit sytyttää hennosti valaisevia kynttilöitä.
  • Valuta rentouttava kylpy. Myös kylpyveteen voi lisätä tuoksuöljyä tai luontaista kylpysuolaa.
  • Helli puhdasta ihoa suosikkituotteillasi, ku-ten esimerkiksi kevyellä kuorinnalla ja ylellisellä vartalovoiteella.

Spa-tunnelmaa arkeen  

Josefsson aloittaa hemmotteluhoidon Detoxwash Hemp -suihkusaippualla, joka puhdistaa ihon lem-
peästi. Seuraavaksi Butter Scrub -kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkoa ja valmistelee vartalon hoitotuotteille. Elämyksen viimeistelee Transforming Wrap -vartalokääre, jonka jälkeen iho jää kiinteän tuntuiseksi.

Joskus aikataulu voi olla liian tiukka vartalon kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Josefsson vinkkaa, että jo ihanan tuoksuisella suihkusaippualla tai ravitsevalla vartalovoilla voi tuoda spa-tunnelmaa arkeen. Valikoimasta löytyy virkistävä myös spa-suihke.

– Erityistä Cuccio Naturalen tuotteissa on niiden koostumus. Vartalovoide imeytyy nopeasti eikä tahmaa vaatteita tai lakanoita. Ammattilaislaatu todella näkyy, Josefsson
kehuu. Myös Josefssonin perhe pitää tuotteista, ja jokaiselle löytyy monipuolisesta valikoimasta oma suosikkituoksu.

Hoitolatuotteiksi Cuccio Naturalen hinnat ovat kohtuullisia. Kuluttajakokoiset tuotteet ovat keskimäärin 10-20 euron hintaisia. Josefsson suosittelee tuotteiden kokeilua kivijalkamyymälässä.

– Myymälässämme asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua. Aiomme järjestää tulevaisuudessa myös asiakasiltoja.