Globe Hopen Suomi100 -tunnuksen omaavat tuotteet, jotka on tehty Eduskuntatalon remontin aikaisesta näköissuojasta.
Kestävä kehitys

Ekologista ja eettistä designia

Ekologisia designtuotteita valmistava Globe Hope muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta. Kuva Globe Hope. 

Teksti: Liisa Joensuu

Kaiken Globe Hopen toiminnan voi kiteyttää kolmeen sanaan: esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys. Globe Hope on sitoutunut suunnittelussaan ja tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluaa tarjota kuluttajille ekologisen ja kestävän vaihtoehdon, sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun. Globe Hope on sitoutunut suunnittelussaan ja tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluaa tarjota kuluttajille ekologisen ja kestävän vaihtoehdon, sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun.

Vastuulliset yrityshankinnat

Globe Hope tekee omien mallistojensa lisäksi laajasti yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa valmistamalla heille yhdessä ideoituja, tarpeeseen räätälöityjä tuotteita. Yhteistyöyrityksen vanhat työvaatteet, mainosliput tai vaikkapa markkinointimateriaalit saadaan jälleen kiertoon, uusina tuotteina. Materiaaleista voidaan luoda esimerkiksi läppärisuojia, laukkuja, korttikoteloita ja kansioita. Näin yritykset voivat tarjota esimerkiksi omista mainoslipuistaan luotuja kasseja muovipussien sijaan. Tällaiset uniikit tuotteet ovat myös mainioita liikelahjoja tai promootiotuotteita, jotka samalla viestivät yrityksen ekologisista arvoista ja kiertotaloudesta.

Globe Hope myös konsultoi yhteistyökumppaneitaan materiaalien kierrättämisessä.

Lähellä tuotettua

Kaikki Globe Hopen tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen; tuotanto tapahtuu lähituotantona. Lähituotanto mahdollistaa eettisten kriteereiden täyttymisen sekä kontrolloinnin ja mahdollisimman vähäiset kuljetuspäästöt.

 

”Ekologinen design kunnioittaa luonnonvaroja.”

 

 

Ekologinen design on tärkeässä roolissa; suunnittelu ja design tehdään luonnonvaroja kunnioittavista lähtökohdista.

Kuluttamista hyvällä omallatunnolla

Globe Hope uskoo vankasti, että laatu korvaa määrän. Yritys pyrkiikin toiminnallaan tuotteidensa pitkäikäisyyteen ja tarjoaa kuluttajille korjauspalvelun lisäksi vinkkejä siitä, miten tuotteista kannattaa pitää huolta ja miten niitä voisi käyttää uudelleen ja kierrättää.

Kuluttajat voivat halutessaan palauttaa Globe Hope tuotteen merkin omiin myymälöihin ja saada vastineeksi alennussetelin. Palautetut tuotteet joko myydään uudelleen alennetuin hinnoin Twice Loved Hope second hand -konseptin mukaisesti tai kierrätetään, jos ne ovat huonokuntoisia.

 

 

Saatat myös pitää