Kauneushoitolasta iloa myös mielelle

Kauneushoitolasta iloa myös mielelle

La Chica -ketjun perustaja Nga Lellä on takanaan jo 18 vuoden kokemus kauneusalalta. 

Kauneushoitolasta iloa myös mielelle

Hyvä lahja tuottaa hyvää mieltä sekä lahjan saajalle että antajalle. Helpoin tapa ostaa lahjat pukinkonttiin on vaivattomasti omalta kotisohvalta. 

Teksti Riitta Mikkonen  Kuva Patrik Pesonen

Kauneushoidossa käynti rentouttaa. Kiireisen arjen keskellä se on ravitseva tauko mielelle, lepoa koko olemukselle. Hymyn huulille nostava hoito vaikuttaa sieluun ja sydämeen saakka. Tällä asenteella palvelujaan pääkaupunkiseudulla tarjoaa Kynsistudio ja kauneushoitolaketju La Chica.

– Meillä jokainen asiakas kohdataan yksilönä, jokaiseen keskitytään hellyydellä ja ystävällisyydellä, korostaa La Chica -kauneushoitolaketjun perustaja Nga Le.

Lellä on 18 vuoden kokemus kauneusalan yrittäjyydestä pääkaupunkiseudulla. Vietnamilaissyntyinen Le tuli Suomeen jo 31 vuotta sitten, yritystoiminta alkoi Itäkeskuksessa. Nyt kauneushoitoloita on kaikkiaan 11 ja ketju työllistää yhteensä 30 henkeä. La Chica toimii kauppakeskuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Le sanoo korostavansa henkilöstön osaamisessa asiakaspalvelua ja kykyä läsnäoloon. Jokaisen asiakkaan pitää tuntea itsensä tärkeäksi ja rakastetuksi.

– Kaikilla työntekijöillä on sama halu palvella ihmisiä, auttaa heitä tuntemaan itsensä kauniiksi. Se ei ole vain pinnallista hoitamista, hoidetaan myös mieltä.

Hoitajat käyttävät aina kasvomaskeja sekä käsineitä, nyt poikkeusaikana korostetusti. Myös asiakkaille tarjotaan kasvosuojain silloin kun hoito sen mahdollistaa.

La Chican liikkeissä tarjotaan monipuolisia palveluita, esimerkiksi kynsien ja ripsien hoitoja sekä erilaisia kasvo- ja jalkahoitoja.

Yllätä lahjakortilla

  • Lahjan saaja voi käyttää kortin summan vapaasti valitsemiinsa La Chica -hoitolan palveluihin.
  • Lahjaksi voi ostaa valmiin hoidon tai vaihtoehtoisesti jättää valinnan saajalle avoimella lahjakortilla.
  • Lahjakortti on voimassa  vuoden ajan kaikissa kauneushoitoloissa. 
  • lahjakortti.lachica.fi

Lahjahankinnat kotoa käsin 

Kaiken ikäiset haluavat tulla hemmotelluiksi. Joskus kiireessä voi olla vaikea keksiä lahjaa puolisolle, vanhemmalle tai ystävälle. Onneksi valinnan voi jättää myös lahjan saajalle: osoitteesta lahjakortti.lachica.fi voi helposti ostaa lahjakortin johonkin tiettyyn hoitoon, kuten kasvo- tai jalkahoitoon, rakennekynsiin tai volyymiripsiin. Yhtä helposti voi tilata vapaavalintaisen lahjakortin haluamallaan summalla, jolloin lahjansaaja itse päättää mihin palveluun sen käyttää.

Lahjakortti välitetään heti saajan sähköpostiin. Lahjan antajan ei tarvitse poistua kotoa jouluruuhkaan, vaan samalta istumalta voi järjestää yllätykset kaikille läheisille, jotka pääkaupunkiseudulla asuvat tai siellä vierailevat.

Lahjansaaja voi varata sopivan ajan ja haluamansa palvelut verkosta tai puhelimitse.

Hoitolassa käytettävät tuotteet on valittu huolellisesti testaten. Kotihoitotuotteiden sarja on kohtuullinen –  hoitoloissa keskitytään enemmän palveluun kuin tuotteiden myyntiin.

– Asiakkaan pitää tuntea lähtiessään, että on saanut koko rahalle vastinetta, ja enemmänkin, vakuuttaa Nga Le.

Siinä samalla saa myös lahjan antaja hyvää mieltä, kun voi tuntea antaneensa iloa läheisen jouluun.