Digitalisaatio

Hallittu IT siivittää menestykseen

VM IT Oy:n automatisoidut ja hallitut ylläpitojärjestelmät takaavat IT-järjestelmien jatkuvan toiminnan.

Korjaamme viat, ennen kuin ne näkyvät loppukäyttäjille. Jatkuva yllä­pito on tärkeää, jotta yrityksen IT-ympäristö pysyy tietoturvallisena ja käyttökelpoisena. Osana palveluamme asiakas saa perusteelliset raportit IT-ympä­ristöstään. Raportoinnin avulla on helppo piirtää kehityskaari, budjetoida ja osoittaa ympä­ristön kipupisteet”, sanoo Visa Ali-Mattila.

”Toimivat tietotekniikkajärjestelmät ovat nykypäivänä yrityksen toiminnan tärkeimpiä edellytyksiä. Järjestelmän tulisi olla paitsi aina ajan tasalla, myös oikein mitoitettu yrityksen tarpeisiin. Osalle sopii pilvipalvelut, toiselle hybridiratkaisut ja joku haluaa pitää kontrollin omissa käsissään”, lisää Marko Pirinen.

Mobiililaitteille tukea

VM IT:n avulla yrityksen IT–ympäristöön on aina asennettuna viimeisimmät tietoturvapäivitykset. Se valvoo mm. virustorjuntaohjelmistoa, varmistusohjelmien toimintaa palvelimilla ja muilla palvelun piiriin kuuluvilla laitteilla. Sen tekoäly tuottaa palveluita 24/7, osaa korjata vikoja ja hälyttää jos jokin vaatii asiantuntijan toimia.

”Otamme kokonaisvaltaisesti kantaa asiakkaamme tietoturvaan. Tämä ulottuu myös mobiililaitteisiin”.

VM IT suorittaa ennaltaehkäisevää torjuntaa myös pilvipalveluissa. Kyberturvallisuuden kannalta sähköpostiviestien lajitteleminen eri kansioihin on haasteellista. Tietoturvan hallinta siirtyy loppukäyttäjälle, joka on tietoturvan heikoin lenkki. VM IT:n tarjoama ratkaisu torjuu uhat sen sijaan, että suodattaisi niitä loppukäyttäjän lajiteltavaksi ja haitaksi.

”Toimimme ennaltaehkäisevästi ja pysäytämme verkkouhat ennen kuin ne ehtivät asiakkaan järjestelmiin. Olemme aina askeleen edellä. Ennakoiminen, valvonta ja nopea palautuminen ovat yrityksen tietoturvan ja tuottavuuden kulmakiviä”.

Lisää tietoa osoitteesta http://www.vmit.fi/

You Might Also Like