Hyppää sisältöön

Viiden tähden huvia jokaiselle

Viiden tähden huvia jokaiselle

29.01.2021

Huviluvan tiimin työntekijöillä on suuri rooli asiakaspalvelukokemuksen onnistumisessa.

Huvilupa tarjoaa hauskanpitoa ja unohtumattomia kokemuksia ystävien kesken, yksityisesti ja turvallisesti.

Teksti Kirsi Kojonkoski  Kuva Huvilupa

Kaarinan Piispanristille entiseen tehdasmiljööseen on vuosien saatossa rakennettu Suomen suurimmat yksityiskäyttöön tarkoitetut sisäpeliareenat: 1600 neliön industrial-teemainen areena laserpeleihin, 1500 neliön kaupunkitaistelukenttä värikuulapeleihin sekä 500 neliön leikkipuisto Huvimaa yksityiseen hauskanpitoon. Lisäksi on tarjolla ulkopelikenttiä värikuulapelejä varten.

Huvilupa on viihdyttänyt eri ikäisiä asiakkaitaan jo 15 vuotta.

– Olemme rakentaneet kaiken tyhjästä ja kulkeneet monen mutkan kautta, mutta olemme saaneet hienosti varauskalenterit täyteen, Huvilupa Oy:n yrittäjä Matti Kotka kertoo.

Asiakkailta kerätty palaute kertoo, että riskinotto on kannattanut, sillä palaute on ollut lähes poikkeuksetta kiitettävää. Hyvästä asiakaspalautteesta on kiittäminen myös osaavia ohjaajia, joita Huviluvassa työskentelee lähes 20. Huviluvan tilaisuuksissa mukana oleva ohjaaja huolehtii pelien turvallisuudesta, kokonaisuuden toimivuudesta sekä mahdollistaa juhlien järjestäjälle tilaisuuden hengähtää vaikka hierontatuolissa istuen.

– Asiakkaat ovat antaneet meille asiakaspalvelusta, tilojen siisteydestä ja järjestämisen helppoudesta pisteiksi 5/5, ja tämä on samalla myyntilupauksemme, Kotka lupaa.

OHJAAJA HUOLEHTII turvallisuudesta ja kokonaisuuden toimivuudesta.  

 

Turvallisuus on huomioitu

Suurista sisäaktiviteettikonsepteista Huvilupa erottuu edukseen siinä, että kaikki tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia. Erityisesti pandemia-aikana on tärkeää, että tilaaja voi valita osallistujat ja taata turvallisen tilaisuuden.

– Kaikissa tiloissa on käsienpesumahdollisuus, käsidesiä sekä mahdollisuus riittäviin turvaväleihin. Areenat ovat suuria ja esimerkiksi laserpelissä välineiden säteen kantama on jopa 50 metriä. Huomioimme myös ekologisuuden, ja keittiötiloissamme on runsaasti tarjoiluastioita tilaajan käytettävissä. Olemme aidosti kärsineet koronan aiheuttamasta tilanteesta ja sen tuomista suurista haasteista, mutta luovuttaminen ei ole ollut vaihtoehto, Kotka toteaa.

Pitkän kokemuksen myötä Kotka näkee rauhallisemmassa hetkessä myös valoisan puolen: nyt on aikaa kehittää toimintaa ja rakentaa uutta. Huviluvalle myönnettiin keväällä 2020 Business Finlandin esiselvitysrahoitus ja lisäksi haussa on uudenpalvelun investointilaina. 

– Toiminnan pyörittäminen vaatii jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tuottaa kiinnostavia ja houkuttelevia palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Teemme työmme aina viiden tähden arvolla ja investoimme poikkeusoloista huolimatta uusiin palveluihin. Konseptimme on ainutlaatuinen ja aivan kuten jokainen kohtaamamme haaste, on vallitseva tilannekin ratkaistavissa, Kotka päättää.

Haku