Hyppää sisältöön

Vauhdikkaita virkistyselämyksiä ympäri vuoden

Vauhdikkaita virkistyselämyksiä ympäri vuoden

25.02.2022

Toimitusjohtaja Paavo Hyrkkö kertoo, että kaikki tapahtumapäivät suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Laitteiden käyttöön annetaan myös koulutus paikan päällä.

Pois Tieltä! -safarit on kokenut asiakastapahtumien järjestäjä, joka luo yritys- ja ryhmätilaisuuksiin tunnelmaa vauhdikkaan kaluston voimin, turvallisesti ja ympäristön huomioiden.


TEKSTI | PEKKA SÄILÄ   KUVA | JUHA ARVID HELMINEN

Lohjalaisen maalaistalon pellolla kilpurimallinen mönkijä lennättää rapaa laajassa kaaressa. Pois Tieltä! -safareiden toimitusjohtaja Paavo Hyrkkö testaa parhaillaan yrityksen käyttöön tulevaa uutta kalustoa. Päärakennuksen vieressä on pihalla jonossa juuri maastosta tulleita Range Roverin klassikkomalleja. Ne käyvät asiakasryhmän ajon jälkeen yrityksen huoltohallissa, jossa varmistetaan, että kalusto pysyy iskussa ympäri vuoden. Kalustokatselmuksen jälkeen siirrymme päärakennuksen takkahuonetiloihin kuivattelemaan.

– Asiakastapahtumien keskuspaikkana toimii entinen maanviljelystila, joka on myös kotitilani. Käytössä olevia maa-alueita riittää täällä siinä määrin, että hiilinielut ovat neljä kertaa toiminnasta aiheutuvia päästöjä suuremmat. Toimintamme on käytännössä siis hiilinegatiivista ja ympäristöystävällistä, Hyrkkö toteaa.

Räätälöity ja turvallinen kokemus

Yli 20 vuotta toiminut Pois Tieltä! -safarit järjestää yrityksille ja erilaisille ryhmille off road -safareja maastoautoilla, mönkijöillä ja enduropyörillä sekä rallitapahtumia peltoautoilla. Ajoelämyksissä ei tavoitella matkan pituutta, vaan jännittävyyttä ja haasteita.

Tyypillisiä tilaisuuksia ovat yritysten henkilökunnan virkistyspäivät, ja tiimipäivät. Asiakkaat eivät tarvitse aiempaa kokemusta käytettävästä kalustosta, sillä kaikki tapahtumat sisältävät opastuksen, koulutuksen ja asianmukaisen varustuksen. 

Aktiviteettien lisäksi samaan pakettiin on mahdollista yhdistää myös kokous- ja saunatilojen käyttö sekä ruokailu.

– Tapahtumapäivän sisältö suunnitellaan jokaisen ryhmän toiveiden ja taitojen mukaisesti. Laitteiden käyttöön annetaan myös asianmukainen koulutus paikan päällä, ja turvallisuus on kaikessa toiminnassa aina etusijalla. Ihan aluksi totutellaan ajoon helpommassa maastossa, ennen kuin siirrytään haastavampiin olosuhteisiin, Hyrkkö kertoo.

Turvallisuus on meillä kaikessa toiminnassa aina etusijalla.

Pois Tieltä! -safareiden toimitusjohtaja Paavo Hyrkkö.

Pääkaupunkiseudun kupeessa

Yrityksen vetämät off road -safarit järjestetään vaihtelevassa maastossa maastoautoilla tai mönkijöillä. Rallielämyksessä puolestaan ajetaan peltorallia noin kilometrin mittaisella radalla, jossa riittää tiukkojakin mutkia. Taitoja voidaan halutessa mitellä myös aika-ajoilla. Kalustona toimivat klassiset Ford Sierrat.

Pois Tieltä! -safarit järjestää tarvittaessa myös kuljetukset paikan päälle sekä majoituspalvelut paikallisten yhteistyökumppaneidensa avulla. Toiminnan keskipisteenä toimiva maatila sijaitsee Lohjalla moottoritien kupeessa, lyhyen ajomatkan päästä pääkaupunkiseudun ytimestä.

– Ryhmäkoot voivat olla neljästä aina kuuteenkymmeneen saakka ja toimintaa järjestämme ympäri vuoden, kelillä kuin kelillä, Hyrkkö lupaa.

Pian paikan isäntää viedään taas, sillä maastoautosafarilla ollut ryhmä on siirtymässä kokous- ja ruokailutiloista saunan lämpöön. Sitä ennen on vielä tarkistettava, että ulkoterassilla höyryävän kylpytynnyrin lämpötila on juuri sopiva.

Haku