Hyppää sisältöön

Vastuullista kuljetuspalvelua yksilölliset tarpeet huomioiden

Vastuullista kuljetuspalvelua yksilölliset tarpeet huomioiden

16.01.2024

Täysin kotimaisessa omistuksessa olevan Lähitaksin tavoitteena on erottautua kilpailijoistaan luotettavan, taloudellisen ja ympäristöä kunnioittavan toimintamallinsa avulla. 

Kotimainen Lähitaksi tarjoaa yrityksille monipuolisia taksipalveluita, joissa vastuullisuus, luotettavuus sekä alan uusimmat innovaatiot yhdistyvät.

TEKSTI vilja aaltonen | kuva lähitaksi

Vastuullisuus on osa nykyaikaisen yritystoiminnan ydintä. Siksi on tärkeää, että yrityksillä on mahdollisuus valita käytettäväkseen palveluita, jotka heijastavat niiden omia arvoja. 

– Palvelussamme asiakkaat voivat esimerkiksi suosia ympäristöystävällisiä autoja, mikä auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä, kertoo Tea Arrasvuori, Lähitaksin asiakkuuspäällikkö. 

– Olemme sitoutuneet kestävän liiketoiminnan kehittämiseen ja haluamme ratkaista vastuullisesti nykyajan haasteita. Vastuullisen yrityksen toiminta on luotettavaa, taloudellista, yhteiskunnallisesti hyväksyttävää ja ympäristöä kunnioittavaa, Arrasvuori painottaa. 

Lähitaksin noin 3000 ammattilaista palvelee asiakkaitaan – kuluttajia ja yrityksiä – Uudellamaalla, Riihimäellä ja Lapissa. Autoja heillä on käytössään noin 1100. Yritys pyrkii kohti päästötöntä kalustoa ja tarjoaa kuljettajilleen mahdollisuuden hyvään toimeentuloon. 

Eettisyys ja läpinäkyvyys kaiken toiminnan taustalla

Taksialan säädösten purkaminen on aiheuttanut käytäntöjä, jotka ovat heikentäneet luottamusta alan asiakaspalveluun. Tässä haasteellisessa toimintaympäristössä Lähitaksi erottuu positiivisena toimijana. 

– Olemme täysin suomalaisomisteinen yritys ja tarjoamme kotimaista työtä tukevia palveluita. Saamamme Avainlippu-sertifikaatti on osoitus sitoutumisesta kotimaiseen laatuun ja palveluun. Luotettavana kumppanina noudamme tilaajavastuulain vaatimuksia, jotka varmistavat eettisen ja läpinäkyvän toimintatavan, Arrasvuori avaa.

Arrasvuori lisää, että joustavat kuljetusratkaisut yrityksille ovat Lähitaksin erityisosaamista. 

– Palvelumme suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Oli kyse sitten suuresta festivaalista tai pienemmästä yritystapahtumasta, me tarjoamme monipuolisia kuljetusvaihtoehtoja, jotka vastaavat senhetkisiin liikkumistarpeisiin. Voimme esimerkiksi järjestää liikenteenohjaajan ja tilapäisen taksitolpan yritysten erilaisiin tapahtumiin.

Monipuoliset kuljetusratkaisut ovat Lähitaksin erityisosaamista.

Lähitaksin innovatiiviset ja maksuttomat ratkaisut, kuten Taxi Butler -tilauspainike, tilausportaali ja tiloihin sijoitettavat QR-koodit, mahdollistavat nopean palvelun ja vapauttavat aikaa keskittyä olennaiseen – asiakkaan palvelemiseen. 

Lähitaksin palveluvalikoimaan kuuluu myös Business Class -autot, jotka tarjoavat tyylikkään ja mukavan matkustuskokemuksen. 

– Ammattitaitoiset ja huolitellusti pukeutuneet kuljettajat varmistavat, että jokainen matka on ensiluokkainen, Arrasvuori lupaa.

Haku