Hyppää sisältöön

Uudenlaista energiaa tapahtumiin Jyväskylästä

Uudenlaista energiaa tapahtumiin Jyväskylästä

16.01.2024

Paviljongin Jaana Kiilamaa ja tapahtumakeskuksen ammattilaiset rakentamassa tapahtumaa.

Tapahtumakaupunkina päätään nostanut Jyväskylä tarjoaa nyt entistä otollisemmat puitteet kokous- ja yritystapahtumien järjestämiseen.

TEKSTI mari korhonen | kuva mikko kuparinen

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on viime vuosien aikana panostanut voimakkaasti tapahtumatilojen ja -palvelujen visuaaliseen viihtyvyyteen sekä elämyksellisyyteen. Vuonna 2022 tapahtumakeskuksen ravintolat uudistettiin kokonaan ja tänä vuonna keskuksen auditoriotilat ovat saaneet uuden modernin ja harmonisen ilmeen. Tilat toimivat jatkossa myös Jyväskylä Sinfonian kotipesänä. 

– Tilamme mahdollistavat yritystapahtumat kymmenen hengen intiimeistä kokouksista jopa 30 000 ihmistä vetäviin messuihin, joten vain mielikuvitus on rajana sille, minkälaisia tapahtumia meillä voidaan toteuttaa, Jaana Kiilamaa Paviljongista lupaa hymyillen.

Mielikuvitusta Paviljongin tapahtumatuottajilla riittääkin, ja lisäksi pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito, lämminhenkinen asiakaspalvelu ja tapahtumavieraiden odotukset ylittävä toteutus keräävät kiitosta asiakkailta aina kerta toisensa jälkeen.

– Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme tarinaa, kirkastamme sen selkeiksi ja mitattavissa oleviksi tavoitteiksi ja kuljemme niitä kohti yhteisellä onnistumisen asenteella. Erotumme markkinoilla henkilökohtaisella palveluotteella ja asiakaskohtaisesti räätälöidyillä toteutuksilla, joissa asiakas voi jättää järjestelyt kokonaan yhteyshenkilönsä harteille ja keskittyä täysillä ydintehtäväänsä, Kiilamaa kuvailee onnistuneen tapahtumatuotannon taustatekijöitä.

Jyväskylä houkuttelee tapahtumakansaa logistisen sijaintinsa ja kompaktin kokonsa vuoksi.

– 90 prosenttia suomalaisista asuu neljän tunnin etäisyydellä Jyväskylästä, joten valtakunnalliselle kävijäjoukolle sijainti on optimaalinen. Paikan päälläkään aikaa ei kulu liikaa paikasta toiseen liikkumiseen, sillä kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä, Kiilamaa kertoo.

Houkuttelee heittäytymään

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa töitä tehdään intohimoisella otteella ja suurella sydämellä. Nämä piirteet tarttuvat tapahtumavieraisiin paikalle tullessa ja jättävät jäljen pois lähtiessä. Paviljongin ainutlaatuisesta tunnelmasta onkin muodostunut tapahtumamaailmassa ihan oma käsitteensä. 

– Täällä käyneet tietävät, mitä tarkoitetaan kun puhutaan Jyväskylä-hengestä, Kiilamaa kiittelee onnistuneen asiakaspalvelutyön tuloksia ja jatkaa:

– Olemme tunnettuja tunnelman vapauttajia. Rohkaisemme iloon ja leikkisyyteen, joiden avulla tapahtumat nousevat uusiin ulottuvuuksiin. Asiapitoisten tilaisuuksienkaan ei tarvitse olla vakavamielisiä. Erilaiset teemat ovat oivallisia ilmapiirin rentouttajia. Esimerkiksi palvelualojen ammattiliitto PAM järjesti viime lokakuussa liittokokouksensa meillä Street Fest -teemalla, jonka erilainen lähestymistapa toi tilaisuuteen aivan uudenlaista energiaa, Kiilamaa kuvailee. 

Jyväskylä-henkeä viljellään vieraisiin jo ennen tapahtumapäivää ja ikimuistoinen jälki viimeistellään tilaisuuden jälkeen.

Kiilamaan mukaan onnistuneen asiakaskokemuksen taustalla ovat ennen kaikkea yksilöllisten tarpeiden ja yksityiskohtien ymmärrys sekä kokonaisuuksien hallinta. 

– Pidämme asiakkaamme lämpiminä monikanavaisella läsnäolollamme koko tapahtuman elinkaaren ajan, Kiilamaa kiteyttää.

Haku