Hyppää sisältöön

Unelmien piha toiveiden mukaan

Unelmien piha toiveiden mukaan

27.05.2021

Toimitusjohtaja Samuli Sorsa kertoo, että Heemixillä panostetaan laatuun ja huippuluokan palveluun.

Asiakkaasta välittäminen ja toimivat yhteistyöverkostot auttavat rakentamaan kauniita pihoja, jotka palvelevat käyttäjiään pitkään.

Teksti Heidi Edelman  Kuva Lasse Simpanen

Aamuaurinko paistaa lämpimästi mökin uudelle terassille. Kahvi höyryää mukissa, eikä juuri nyt ole kiire mihinkään. Paitsi ehkä aamu-uinnille. On kesäloman ensimmäinen aamu ja oikeastaan nyt jo hymyilyttää, kuinka paljon piharakennusprojekti etukäteen mietitytti – aivan turhaan. Pihasta tuli sellainen kuin pitikin, viimeistä silausta myöten. Ja mikä parasta, hyvällä fiiliksellä. 

Tämänkaltaisia toteutuneita pihaunelmia varten Samuli Sorsa ja Janne Haapsaari perustivat Heemix Oy:n, yrityksen, joka tarjoaa piharakennuspalveluita sekä kylpyhuone- ja WC-remontteja Etelä-Suomen alueella. Kantavana voimana ja tärkeimpänä arvona on asiakaslähtöisyys. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja kunnioitetaan projektin jokaisessa vaiheessa, suunnittelusta toteutukseen. 

– Haluamme kuulla asiakkaan mielipiteen pientenkin yksityiskohtien ja ratkaisujen suhteen. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ja sovimme yksityiskohdista joustavasti urakan aikanakin. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, painottaa toimitusjohtaja Sorsa.

Asiakaspalvelun tärkeys korostuu selkeästi myös yhteistyökumppaneiden valinnassa ja työntekijöiden palkkauksessa.

– Vaadimme kaikilta työntekijöiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme hyviä asiakaspalvelutaitoja. Työmaillamme vallitsee mukava ilmapiiri, ja asiakkaan kanssa on aina aikaa keskustella. Monet pitävät yhteyttä projektin jälkeenkin.

TYÖMAILLAMME ON mukava ilmapiiri, ja asiakkaalle on aina aikaa.

Luovaa piharakentamista

Heemix Oy on kasvanut kuluneen vuoden aikana työllistämään 6 henkilöä. Kasvua tavoitellaan edelleen, kuitenkin asiakaslähtöisyys edellä. 

– Haluamme olla helposti lähestyttävä palveluntarjoaja ja toimia asiakas edellä jatkossakin.

Olemassa olevilta asiakkailta onkin tullut jo runsaasti positiivista palautetta sekä uusia toimeksiantoja, mikä on suora palaute tyytyväisyydestä työn jälkeen ja palveluun. 

Yhteistyökumppaneidensa avulla Heemix pystyy tarjoamaan asiakkailleen laajoja palvelukokonaisuuksia saman katon alla, joten palveluntarjoajia ei tarvitse etsiä monesta eri paikasta. 

– Tartumme ennakkoluulottomasti erilaisiin toimeksiantoihin.

Pandemia-aika ja sen myötä etätyöt ja matkustusrajoitukset ovat johtaneet siihen, että koteja ja vapaa-ajan asuntoja sekä piha-alueita kunnostetaan nyt ahkerasti. Sorsalla ja Haapsaarella on myös maanrakennuskokemusta, ja he nauttivat erityisesti projekteista, joissa luovuus saa kukoistaa.

– Pihakivetys on monille ensisijaisesti käytännöllinen ratkaisu, mutta kannustamme käyttämään sen toteutuksessa luovuutta.

Apuna piharakennusprojektin suunnittelussa voidaan käyttää Heemixin yhteistyökumppanina toimivaa suunnittelupalvelua.

Haku