Hyppää sisältöön

Tuusulanjärven rannalla torjutaan ruutu-uupumusta

Tuusulanjärven rannalla torjutaan ruutu-uupumusta

16.01.2024

Gustavelund on vintage design -hotelli, jossa teknologiset innovaatiot, pohjoismainen design ja ekologiset ratkaisut elävät sopusoinnussa. 

Tuusulanjärven historiallisissa rantamaisemissa sijaitseva hotelli Gustavelund on tapahtumajärjestäjän unelma. Hotellista löytyy jopa 25 valoisaa ja avaraa kokoontumistilaa, kolme saunaa, satoja ravintolapaikkoja sekä 200 vuodepaikkaa.

TEKSTi ja kuva gustavelund

Tapahtuman tai kokouksen järjestelyt vaativat yritykseltä tahtoa, tietoa sekä tarmoa. On tiedettävä mitä onnistumiselta toivotaan ja mitä onnistumisen toteutumiseen tarvitaan. Yhteisen kokoontumisen organisoiminen vaatii työtä, mutta myös huomattavia taloudellisia resursseja. Kymmenien tai jopa satojen työntekijöiden kokoontuminen muualla kuin työpaikalla sijaitsevaan tilaan on yritykselle kallis ponnistus.

Kokousvaraaja on tässä paljon haltijana. Hän saa ruusuisten tai ohdakkeisten kommenttien sekä kokoontumisen tuottamien tulosten muodossa osallistujilta ja johtajiltaan palautteen, joka perustuu useilta komponenteiltaan kokouspaikan tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Maittavat tarjoilut, toimivat kokousvälineet ja ammattitaitoinen palvelu luonnonvalolla varustetuissa tiloissa ovat kaikki tärkeitä osatekijöitä onnistuneen kokoontumisen kannalta. 

Tilojen tulee olla nykyaikaisia ja samalla helposti muunneltavia. Valitun paikan saavutettavuus ja veloitukseton, helppo pysäköinti ovat valttia. Kun edelliset vielä löytyvät yhdestä ja samasta tapahtumarakennuksesta, ollaan jo hyvän matkaa voiton puolella. Kokouksen varaajalle asiointi ensikontaktista ja tarjouspyynnöstä aina tilaisuuden vahvistukseen yhden ja saman myyntihenkilön kanssa on merkittävä helpotus. 

Chattiboxit, väliportaina toimivat tapahtumavaraajat ja asiakkaiden pompottelu myyntineuvottelijalta seuraavalle aiheuttavat informaatiokatkoksia ja turhia sekaannuksia toiveista toteutukseen johtavalla polulla.

Monipuolisesti vastuullinen

Kokouspaikkaa varattaessa keskiöön nousee myös vastuullisuuden teema. Puhuttaessa vastuullisuudesta on hyvä huomata, että sillä voidaan tarkoittaa useita erilaisia aiheita. 

– Pyrimme luomaan tarjoamillamme tuotteilla hyvää elämää. Ohjelmapalvelumme sisältävät runsaasti järven rannassa, puhtaassa luonnossa liikkumista. Pidämme hyvää huolta niin rakennuksestamme, ympäröivästä luonnosta kuin vanhoista designkalusteistammekin. Talomme on lähes kuusikymppinen – arvostettu, hyvinvoiva ja virkeä. Uusien, hulppeiden hotellirakennuksien pystyttäminen jääköön suurille ketjuille ja kansainvälisille toimijoille, kertoo Tuusulanjärven rannalla sijaitsevan hotelli Gustavelundin yrittäjä Pia Ropponen

Gustavelund on suomalainen perheyritys ja vintage design -hotelli, jossa sopusoinnussa elävät teknologiset innovaatiot, pohjoismainen design sekä ekologiset ratkaisut. Kokoushotellissa luodaan uutta vanhaa kunnioittaen ja kestävästi. Vastuullisuus toteutuu yrityksessä sen arvojen kautta.

– Vastuullisuuden näemme omassa mittakaavassamme ryhdikkäästi, luotettavasti ja kannattavasti toimimisena. Vanhan arvorakennuksen säilyttäminen ja kunnostaminen tuleville sukupolville on myös kulttuuriteko. Myös energiatehokkuuden ja ruokahävikin seuraaminen sekä ympäristövastuuta korostavien yhteistyökumppanien ja tavarantoimittajien valinta ovat tärkeitä aiheita puhuttaessa vastuullisuudesta, Ropponen listaa.

 Ihmisläheinen toiminta on aina enemmän kuin etäkokous. Kokouksia, koulutusta, juhlaa ja ohjelmaa sisältävät, onnistuneet ja vastuulliset kokousmatkat ovat yrityksille kullanarvoisia. Oikealla panostuksella autenttiset, henkilökohtaiset kohtaamiset palauttavat ruutu-uupumuksesta ja luovat yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden tunnetta – tämä tuotos kantaa monilla mittareilla parempaan tulevaisuuteen.

Haku