Hyppää sisältöön

Tulevaisuuteen katsova kiinteistönomistaja ajattelee ihmiskeskeisesti

Tulevaisuuteen katsova kiinteistönomistaja ajattelee ihmiskeskeisesti

26.04.2022

Grid Konseptiarkkitehdit suunnittelee parempia ympäristöjä. Viihtyisämmät ympäristöt kutsuvat käyttäjiä luokseen – sen vuoksi esimerkiksi toimitilat tulisi suunnitella siten, että ne olisivat käyttäjilleen kutsuvia.

GRID Konseptiarkkitehdeillä asiakkaiden tarpeiden, vastuullisen yhteistyön ja tehokkuuden priorisointi johti menestykseen.

TEKSTI | CONTENT HOUSE   KUVA | GRID KONSEPTIARKKITEHDIT

Olemassa olevan kiinteistökannan elinkaaren pidentäminen kehittämällä on kestävää kehitystä, jonka on palveltava loppuasiakasta, eli ihmistä. Viihtyvyyden ja toimivuuden kasvu tuovat mitattavaa hyvinvointia työyhteisöille. Etätyöntekijät puolestaan tulisi houkutella takaisin toimistoille kehittämään, oppimaan ja vuorovaikuttamaan.

Nämä nimenomaiset asiat ovat GRID Konseptiarkkitehtien toimitusjohtaja Taneli Koskelan mukaan haaste paitsi yrityksille myös kiinteistönomistajille.

– Tilojen on muututtava entistä paremmin käyttäjien tarpeita palvelevaksi. Neliöiden sijaan ihmisille on tarjottava myös sisältöä ja yhteisöllisyyttä, Koskela tiivistää.

Päätehtävänä on auttaa asiakasta menestymään 

Helsinkiläinen arkkitehti-, sisustus- ja konseptisuunnitteluun erikoistunut GRID Konseptiarkkitehdit yhdistää tutkimuksia ja asiakasyrityksen tavoitteet luodakseen työympäristöjä, joissa mahdollistetaan kohtaamisia ja työn suorittamista tarkoituksenmukaisessa yksityisyydessä. 

– Konseptisuunnittelun keinoin olemme löytäneet asiakkaillemme uusia menestystekijöitä. Tiedämme, minne kiinteistöala on kehittymässä, Koskela vinkkaa.

Kumppanuus kiinteistönomistajan kanssa palvelee rakennuksien elinkaaren kaikkia vaiheita ja kestävää kehitystä. Kestävä kehitys on ennen kaikkea vastuullisuutta. Vastuullisuutta on sekin, että uudisrakentamisen sijaan muokataan jo olemassa olevaa kiinteistökantaa halutuksi ja mielenkiintoiseksi.

GRID Konseptiarkkitehdeilla on pitkäaikaista kokemusta kumppanuuksista monipuolisissa, vaativissa hankkeissa ja suojeltujen rakennusten projekteissa sekä kiinteistökannan konseptoinnissa ja kaupallisessa kehittämisessä. 

– Keskitymme olemassa olevien kiinteistöjen kehittämiseen, kaupalliseen suunnitteluun, vuokrauksen kehittämiseen, konseptisuunnitteluun ja vaativiin peruskorjauksiin. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

Ympäristöjä ihmisille

  • Grid Konseptiarkkitehdit työskentelee parempien, kauniimpien ja toimivampien kaupunkien eteen. 
  • Parempien ympäristöjen rakentamisen ytimessä on käyttäjäkokemukset sekä niiden tutkiminen.
  • Arvoihin kuuluu, että kaikkien uudistusten tulee maksaa itsensä takaisin.

Haku