Hyppää sisältöön

Seksilelut lisäävät ja monipuolistavat nautinnon määrää

Seksilelut lisäävät ja monipuolistavat nautinnon määrää

6.08.2021

Kotimaisia seksileluja valmistavan Teatiamon toimintaa ohjaavat ennakkoluulottomuus, esteettisyys ja ekologisuus sekä seksuaalisen monimuotoisuuden kunnioittaminen. 

Miltä kuulostaisi suomalaista huippumuotoilua edustava seksilelu, joka hyväilee kehoa ja hivelee silmää? Sellaisia ovat Teatiamon puusta valmistetut design-klassikot, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. 

Teksti Maria Paldanius  Kuva Teatiamo

Rohkea ja ennakkoluuloton arvomaailma yhdistettynä laadukkaaseen, kotimaiseen designiin sekä ensiluokkaisiin materiaalivalintoihin. Sitä kaikkea on kotimaisiin seksileluihin erikoistunut Teatiamo. Huhtikuusta 2021 lähtien brändiä ovat luotsanneet lahtelaiset yrittäjäsiskokset, Meri Kajander ja Roosa Parikka. Heille on kunnia-asia valmistaa suomalaisia seksileluja kestävällä tavalla ympäristöä kunnioittaen. 

– Teatiamo-tuotteiden suunnittelua ohjaavat ennakkoluulottomuus, esteettisyys ja ekologisuus. Koivusta ja tammesta valmistetut tuotteet ovat vegaanisia, ja niistä on kumppaniksi elämän mittaiselle matkalle.  

Keskeisiä arvoja toiminnassamme ovat myös minuuden sekä seksuaalisen monimuotoisuuden kunnioittaminen, mikä näkyy myös tuotteissamme.

Kun Teatiamo-brändi ja liiketoiminta tulivat myyntiin alkuvuodesta 2021, siskokset tarttuivat mahdollisuuteen. Se tuntui haasteelta, jollaista he olivat jo pidempään etsineet. Molemmilla oli taustalla erilaisia elämänmuutoksia ja sitä myötä myös unelma ammatillisesta suunnanvaihdoksesta oli alkanut itää. Yhteisen yritystoiminnan aloittaminen oli yrittäjäperheessä kasvaneille siskoksille luonnollinen valinta. 

– Omalla esimerkillämme haluamme inspiroida ihmisiä tekemään rohkeita ja omanlaisia valintoja omassa elämässään. Kaikki on mahdollista, kun vain uskaltaa hypätä tuntemattomaan. Aikaisempi koulutus tai työhistoria ei määritä sitä, mitä ihminen voi tehdä elämässään ja mihin kaikkeen pystyy. Teatiamosta haluamme luoda lifestyle- ja hyvinvointibrändin, jonka arvomaailmaan jokainen voi samaistua. 

Ajattomia mestariteoksia

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisten hyvinvointia. Seksileluilla voi helposti lisätä ja monipuolistaa seksuaalisen nautinnon määrää. Ne voivat auttaa löytämään omasta seksuaalisuudesta uusia ulottuvuuksia – yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. 

Teatiamon tuotteet ovat oiva valinta modernia luksusta, eettisyyttä ja kestävää kuluttamista arvostavalle nautiskelijalle hyvinvoinnin tueksi iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. 

– Korkealaatuiset, puusta valmistetut design-klassikot ovat pohjoismaista luontoa ja suomalaista muotoilua juhlistavia mestariteoksia. Täydellisen muotoilun ja miellyttävän pinnan ansiosta tuotteet tarjoavat ennen kokematonta nautintoa käyttäjälleen – ja sopivat hyvin myös osaksi tyylikästä skandinaavista sisustusta, yrittäjät toteavat. 

– Toki asian voi nähdä myös niin, että itsensäkin voi sisustaa puudesignilla. 

Jäljelle jää vain enää tässä kohtaa yksi kysymys: mistä näitä seksileluja saa sitten ostettua itselleen?

– Tuotteita myydään meidän omassa verkkokaupassamme sekä hyvin varustelluissa seksilelu-, hyvinvointi- ja designverkkokaupoissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Seksilelun voi hankkia niin käyttöön kuin koriste-esineeksikin – tai vaikka molempiin tarkoituksiin. Seksilelut ovat vaivaton tapa lisätä hyvinvointia elämään.

Haku