Hyppää sisältöön

Saariston rauha auttaa irti arjesta

Saariston rauha auttaa irti arjesta

16.04.2021

Sipoon saariston merellisissä maisemissa sielu lepää ja arjen paineet unohtuvat.

Seasong Meetings & Events on merellinen juhla-, kokous-, ja matkakohde Sipoon saaristossa. Monikäyttöiset tilat palvelevat niin yritysten kuin lomailijoidenkin tarpeita.

Teksti Pekka Säilä  Kuva Seasong Travels

Aidossa saaristomiljöössä sijaitseva Seasong seisoo luonnonkauniilla Norrkullalandetin saarella. Veneyhteys saarelle lähtee Sipoon Kalkkirannasta, lyhyen auto- tai bussimatkan päässä Helsingistä ja Porvoosta. 

– Itse saarelle pääsee meriteitse joko reittiliikenteen yhteysaluksella tai kookkaalla charter-aluksella. Talviaikaan tänne tullaan jopa ilmatyynyaluksella, kertoo Seasong Travels Oy:n myynnistä ja markkinoinnista vastaava Jan Bergström.

Seasongin monikäyttöiset ja viihtyisät tilat tarjoavat tasokkaat puitteet niin yritysryhmien kokous- kuin virkistyskäyttöön. Tunnelmallinen merimatka, tasokkaat kokoustilat, ja ikkunoista avautuva merinäköala luovat osaltaan onnistuneen kokoontumispäivän puitteet.

– Saaristo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yritysryhmien käyttöön. Irtiotto toimistorutiineista ja yhteiset hetket merimaisemissa kehittävät tiimihenkeä ja kirvoittavat kokouksiin raikkaita ajatuksia. Etenkin tällaisten poikkeusaikojen jälkeen ihmisten yhdessäolo ja aktiviteetit parantavat varmasti myös henkilöstön hyvinvointia.

Seasongin asiakkaille tarjottavat aktiviteetit suunnitellaan aina tarpeen ja vuodenajan mukaan.  Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja Rib-safareista pelastuspukukelluntaan ja hauskoihin pihapeleihin. Asiakkaat voivat valita joko valmiiksi suunnitellun ohjelmakokonaisuuden tai räätälöidä useista vaihtoehdoista oman kokonaisuuden. Seasongin osaava henkilökunta ja vakiintuneet yhteistyökumppanit pitävät huolen siitä, että ohjelma muotoutuu ja joustaa aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

– Saaristokohteemme on erikoistunut kala- ja riistaruokiin. Kokous-, illallis- ja juhlaruokailut syntyvät pitkälti saari-isäntiemme itse kalastamista, metsästämistä ja poimimista raaka-aineista.

Kohde taipuu moneen

Kaiken toiminnan keskuksena toimivat Cafe Seasong ja Villa Seasong -rakennukset, jotka palvelevat yritysryhmien lisäksi myös juhlavieraita, oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat tai vaikkapa ystäväporukan kokoontuminen. Juhlatilaa on käytössä yhteensä 400 neliömetriä.

– Asiakkaitamme palvelevat myös saunalliset kahdeksan hengen rantamökit, Ahti ja Olympia ja Oihonna, joista kaikista on merinäköala. Mökit ovat hyvin varusteltuja
ja sopivat hyvin perheiden ja ystävien lomanviettoon. Mökeissä on majoitustilaa yhteensä 24 hengelle.

Cafe Seasong palvelee myös paikalla pistäytyviä lomanviettäjiä ja veneilijöitä: kesäkuussa viikonloppuisin ja juhannuksesta eteenpäin joka päivä elokuun puoliväliin asti.

– Päivämatkailijat pääsevät helposti paikalle säännöllisesti liikennöivällä yhteysaluksella, ja veneilijöille löytyy laiturista kattavasti kiinnittymispaikkoja. Kahvilasta varattavat sauna- ja paljuvuorot ovatkin kesäisin veneilijöiden ahkerassa käytössä. 

Haku