Hyppää sisältöön

Saariston luonto inspiroi vastuulliseen tuotesarjaan

Saariston luonto inspiroi vastuulliseen tuotesarjaan

11.11.2021

Saaren Taika -luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon. 

Luontoystävälliset ja tehokkaat Saaren Taika -tuotteet sopivat niin ihon- kuin kodinhoitoon. Käsityönä tehtävät tuotteet ovat ainutlaatuisia. 

Teksti Saaren Taika  Kuva Saaren Taika

Saaren Taika -tuotteiden tarina alkoi tuotekehittäjä Johanna Amnelinin omassa saaristokodissa. Amnelin halusi tuoda markkinoille turvallisia, luonnollisia ja vastuullisia tuotteita, joiden jokainen raaka-aine on tarkasti valittu. Nykyään tuotesarjasta löytyy laajasti niin ihon- kuin kodinhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Talvella lähes kaikkien ihoa kiristää ja kasvot tuntuvat kuivilta. Osalla voi jo ennestään olla iho-ongelmia, joita kylmä talvi pahentaa entisestään. Puhdistukseen Amnelin suosittelee kasviöljyistä valmistettua kasvosaippuaa. 

– Yleisistä ennakkoluuloista poiketen saippuamme jättävät ihon kosteutetuksi. Monet asiakkaat ovat yllättyneet tästä, sillä palasaippuan ajatellaan usein jättävän kireän tunteen kasvoihin. Saippuaa täydentää sarjan kuorinta, jonka jälkeen hoitavat ainesosat imeytyvät paremmin.

Amnelin korostaa, että tärkein asia talvikauden ihonhoidossa on riittävä kosteutus. Riippuu ihon kunnosta, millainen voide tai seerumi sopii tarkoitukseen.

Luonnollisesta Saaren Taika -tuotesarjasta löytyy hyviä täsmätuotteita myös ongelmaiholle. 

– Aktiivihiili & Savi -kasvonaamio imee tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista jumiin jääneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian sekä ylimääräisen talin. Ylellisen naamion sisältämä hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, Amnelin kertoo.

– Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan sekä kutiavaan mutta rasvoittuvaan päänahkaan.

Siivoustuotteet ovat biohajoavia, joten ympäristöjäämiä ei synny. 

Hellävaraisen tehokasta

Saaren Taika -tuotteet ovat monen valinta kodin ja mökin siivoukseen. Biohajoavien siivoustuotteiden ympäristöjäämiä ei tarvitse miettiä.

– Siivoussaippuamme on todella suosittu, se on myös hellävarainen siivoojan käsille, Amnelin kuvailee.

Pyykkietikat ovat toinen jatkuvasti käyttäjien kiittämä tuote. 

– Luonnollisesti hajustetut pyykkietikat saavat jopa hajusteallergisilta hyvää palautetta. Tuotteita voivat siis käyttää myös henkilöt, joille muut hajusteet aiheuttavat oireita.

Jokainen Saaren Taika -tuote on Amnelinin itse kehittämä. Saaren Taika kasvaa kohinalla: uusi, isompi tuotantotila on valmistumassa parasta aikaa Perniöön, johon aletaan pian rekrytoimaan uutta työvoimaa. 

SHOP.SAARENTAIKA.COM

Haku