Hyppää sisältöön

Regus tarjoaa ammattimaiset työolosuhteet jokaiselle Tampereella – ja maailmalla

Regus tarjoaa ammattimaiset työolosuhteet jokaiselle Tampereella – ja maailmalla

26.09.2023

Reguksen täysin kalustetut toimistot yksittäisille henkilöille, tiimeille tai kokonaisille yrityksille ovat toiveiden mukaan muokattavissa.

Työpaikka Tampereen keskustassa, Helsingissä tai vaikka Lontoossa. Reguksen joustavat toimistoratkaisut ovat loistava vaihtoehto sekä yrittäjille että työnantajille, jotka haluavat tarjota parhaat edellytykset työntekoon.

TEKSTI Michaela von Kugelgen | kuvat regus

Lähes 80 prosentille työntekijöistä kodin lähellä oleva työpaikka on ehdoton toive työpaikkaa vaihdettaessa. Melkein puolet ottaisivat puolestaan lopputilin, jos työpaikalle pitäisi tulla viisi päivää viikossa.

Koronapandemian jälkeen hybridityö on yleistynyt. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että työntekijällä tai yrittäjällä ei ole yhtä työpaikkaa – vaan työpisteitä on tarjolla työntekijän tarpeiden mukaan.

– Hybridityössä tehdään töitä siellä, missä se on järkevintä päivän aikataulun kannalta, Patrik Ölvebäck, Regus Pohjoismaiden maaajohtaja, sanoo.

Viikon aikana työntekijä voi siis tehdä töitä kotoa, toimistolta tai sitten joustavalta työpisteeltä.

– Sen sijaan, että jokainen olisi yhdeksästä viiteen saman työpöydän ääressä, yritys voi joustaa työntekijän tehtävien mukaan. Tämä mahdollistaa myös paremman tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä, Ölvebäck sanoo.

Joustavat toimitilaratkaisut

Tutkimusten mukaan vain yksi viidestä on valmis yli puolen tunnin työmatkoihin. Lyhyt työmatka lisää vapaa-aikaa, mutta myös työn tehokkuutta.

– Et ole lukittu yhteen paikkaan, Patrik Ölvebäck sanoo.

Tampereella Reguksella on neljä toimipistettä; kolme keskustassa ja yksi Kampusareenalla.

– Ajatuksemme on, että meille on helppo tulla eikä toimistoille tarvitse matkustaa pitkää matkaa, Ölvebäck sanoo.

Tampereen Reguksen jäsenyys ei kuitenkaan rajoita työntekoa pelkästään Tampereelle.

Suomessa Reguksen toimistoja on Tampereen lisäksi pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on 19 toimipistettä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

– Jos sinulla on päätoimipiste Tampereella, olet Helsinkiin suuntautuvien työpäivien aikana tervetullut tekemän töitä ihan missä tahansa meidän Helsingin toimistoistamme. Pääkaupunkiseudulla on aina lyhyt matka Reguksen toimistoon, Ölvebäck sanoo.

Reguksen asiakkaiden ei tarvitse sitoutua vain yhteen toimistoon, vaan kaikki toimitilat on käytettävissä.

Ei siis tarvitse sitoutua yhteen toimistoon. Asiakkaana saat käyttää kaikkia Reguksen toimitiloja.

– Jos yrittäjä on vuokralla esimerkiksi Tampereella, oman kotinsa lähellä, voi hän kuitenkin tulla Helsingin keskustaan päiväksi, jos hänellä on esimerkiksi palavereita Helsingissä.

Juuri tämä joustavuus onkin yksi Reguksen valttikortteja.

– Tämän tyyppistä joustavuutta on harvalla muulla toimijalla tarjolla, Patrik Ölvebäck sanoo.

Joustava mahdollisuus tehdä töitä

Miksi työntekijöilleen kannattaisi tarjota kotitoimiston ja yrityksen toimitilojen rinnalle muita vaihtoehtoja? Yksi syy saattaa olla työntekijöiden toive olla lähellä kotia töissä, mutta silti välttää Teams-palavereita oman keittiönpöydän ääressä.

Tutkimusten mukaan työntekijät valitsevat neljä kertaa todennäköisemmin toimiston lähellä kotia kuin kaupungin keskustassa.

– Tarjoamalla työpaikkoja kotien lähellä voidaan houkutella lahjakkaat työntekijät omaan yritykseen. Liian pitkä työmatka puolestaan johtaa siihen, että lahjakkaimmat tekijät valitsevat toisen työpaikan, Patrik Ölvebäck sanoo.

Myös yritysten omien toimistotilojen kapasiteetti saattaa tulla vastaan. Pääkonttori on aikoinaan rakennettu niin, että nykyään sinne mahtuu enää kolmasosa työntekijöistä samaan aikaan.

– Heille, joille ei ole tilaa, yritys voi tarjota joustavan mahdollisuuden tehdä töitä.

Suomessa Reguksen toimistoja on tällä hetkellä 24, mutta niitä kaavaillaan lisää. Pohjoismaissa toimistoja on 80 ja maailmanlaajuisesti 3500.

– Jokainen asiakkaamme voi tehdä töitä ihan mistä tahansa IWG-toimistosta maailmalla. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on ammattimaiset työolosuhteet oman kodin lähellä, Ölvebäck sanoo.

NÄIN SE TOIMII

  • Reguksella ja sen emoyhtiö IWG:llä on 24 toimistoa Suomessa, 80 Pohjoismaissa ja 3500 maailmanlaajuisesti.
  • Jokaiselle toimistolle voi ostaa päiväpasseja, mutta yleisin vaihtoehto on jäsenyys, jonka kautta saa oikeuden kaikkiin toimistoihin.
  • Toimistoilta löytyvät kokoustilat, tulostimet ja tietysti kahvia. Vastaanottovirkailijat auttavat toimistoon liittyvien kysymysten kanssa.

Kiinnostuitko? Soita lähimpään toimistoosi tai laita kysely regus.fi-sivuston kautta.

Haku