Hyppää sisältöön

Moderni muutto sujuu ilman stressiä

Moderni muutto sujuu ilman stressiä

3.12.2021

EZ Palvelun toimitusjohtaja Filip Mircheski uskoo, että moderni muutto voi olla stressitön. Muuttopalveluyrityksen laadukkaan palvelukokonaisuuden keskiössä on asiakas.

Muuttaminen koetaan usein stressaavaksi, mutta oikean muuttokumppanin avulla voi saavuttaa mielenrauhan. EZ Palvelun toimitusjohtaja Filip Mircheskin mukaan modernissa muuttamisessa näkyy asiakaskeskeisyys.

Teksti Toni Rajamäki  Kuva Juho Länsiharju

Muuttaminen koetaan yleensä stressaavaksi ja turhauttavaksi projektiksi, johon kuluu tuhottomasti aikaa ja vaivaa. Muuttamista voi helpottaa käyttämällä muuttopalveluita tarjoavia yrityksiä, mutta sekin voi olla stressitekijä.

Ongelmaa on ratkonut espoolainen muuttopalveluyritys EZ Palvelut, jonka missiona on muuttaa mielikuvaa muuttamisesta ja muuttopalveluista. Yritys haluaa näyttää, että muuttaminen voi olla stressitöntä ja tehokasta.

– Alalla näkee yhä yrityksiä, jotka toimivat tehottomasti. Yleinen mielikuva on se, että muuttofirmassa työskentelee hieman vanhempia miehiä, jotka eivät ole kovin nopeita tai asiakaspalveluhenkisiä. Ikävä kyllä mielikuvassa saattaa piillä totuus, sanoo EZ Palvelun toimitusjohtaja Filip Mircheski.

Mircheski puhuu modernista muuttamisesta. Se tarkoittaa laadukasta, tehokasta ja ekologista palvelukokonaisuutta, jonka keskiössä on asiakas. Kun nämä asiat toteutuvat, ei muutosta tarvitse stressata.

– Asiakas on meillä aina kaikista tärkein. Se näkyy jo heti ensimmäisessä yhteydenotossa, koska vastaamme asiakkaalle nopeasti, kun hän pyytää tarjousta. Muuton varaaminen on aina nopeaa ja helppoa.

Itse muuttotilanteessa asiakasta palvellaan tehokkaalla ja luotettavalla palvelulla. EZ Palvelun asiakas maksaa vain käytetystä työajasta eikä urakasta.

– Meillä on yritys täynnä ripeitä, hyväkuntoisia työntekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen. He ovat aina liikkeessä. Moderniin muuttamiseen kuuluu se, että työ tehdään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Tällaisen toimintamallin toteuttaminen on helppoa paperilla, mutta käytännössä se voi olla hankalaa. Mircheski sanoo, että kaiken pitää lähteä yrityksen johdosta.

– Asiakkaiden ohella työntekijämme ovat meille tärkein asia, koska kaikki lähtee heistä. Itse haluan kommunikoida työntekijöiden kanssa ja kysyä, miten heillä menee. Haluamme olla myös joustavia sekä maksaa työntekijöille hyvän korvauksen tehdystä työstä. Motivoidut työntekijät tekevät korkealaatuista työtä, Mircheski kiteyttää.

Stressivapaaseen muuttamiseen kuuluu myös kokonaisvaltainen muuttopaketti.

– Asiakas saa halutessaan meiltä kaiken pesukoneen irrotuksesta lähtien. Ja jos asiakas haluaa, hän voi vuokrata meiltä pelkästään muuttoauton, jossa on muuttamiseen tarvittavat asiat, kuten työkalupakki, sitomisliinat ja nokkakärryt.

Ekologisuus kaiken ytimessä

Modernista muuttamisesta ei voi puhua ilman vastuullisuusnäkökulmaa. Yhä useammat ihmiset vaativat yrityksiltä kestävää toimintaa, ja ekologisuus koetaan tärkeäksi.

EZ Palvelussa ympäristön huomioiminen asetettiin toiminnan ytimeen heti alussa. 

– Meillä on tavoitteena, että kaikki kuljetukset tehdään mahdollisimman pian täyssähköautoilla, Mircheski sanoo.

Tällä hetkellä yrityksen kaikki muuttotarvikkeiden kuljetukset tehdään täyssähköisellä pakettiautolla. Tuoreimpana uudistuksena yritys on korvannut muuttamisessa käytettävää suojamuovia suojavilteillä ja suojaamiseen tarkoitetuilla kuminauhoilla.

– Lisäksi teemme kaikki asiakassopimukset sähköisesti ja käytämme kierrätettäviä muuttolaatikoita, joita voi käyttää satoja kertoja, Mircheski päättää.

Haku