Hyppää sisältöön

Menestys voi piillä teknologiassa

Menestys voi piillä teknologiassa

25.02.2022

Teknologiajakelija Arrow:n Cloud Summit -tapahtuma tuo yhteen teknologiataloja ja kotimaisia IT-asiantuntijoita. Tapahtuma keräsi viime vuonna yli 500 osallistujaa.

Uusien teknologioiden hyödyntäminen tarjoaa yrityksille valtavasti mahdollisuuksia kilpailuedun saavuttamiseen. Teknologian hyödyntämisessä avainasemassa on osaava kumppaniverkosto.

TEKSTI JA KUVA | ARROW ECS

Innovatiivinen teknologian käyttö voi mullistaa jopa kokonaisen toimialan yhdessä yössä. Teknologisten harppausten hyödyntäminen kuitenkin edellyttää yrityksiltä kehityksen kelkassa pysymistä. Parhaiten tämän yrityksille mahdollistavat ammattitaitoiset ja osaavat  IT-kumppanit. 

– Teknologiaratkaisuja hyödynnetään yrityksissä enemmän ja enemmän palveluiden ja lisäarvon tuottamiseen. Pilvipalvelut ovat käytössä jo suuressa osassa yrityksiä. IoT, tekoäly ja koneoppiminen ovat myös nousseet suureen rooliin liiketoiminnan tehostamisessa. Lisäksi datan analysoinnin avulla tehdään älykkäämpiä liiketoimintaan vaikuttavia päätöksiä, listaa Arrow ECS:n pilvi- ja palveluliiketoiminnan johtaja Jussi Juusela

Arrow ECS on yksi maailman suurimpia teknologiajakelijoita. Se auttaa yrityksiä löytämään oikeat teknologiset ratkaisut ja osaavimmat kumppanit.


Kokemuksia ja ratkaisuja esille

Erityisesti pilvipalvelut ovat tulleet pysyväksi osaksi lukuisten yritysten liiketoiminnan prosesseja. Tyypillisesti niitä hyödynnetään perinteisten ratkaisujen rinnalla, jolloin puhutaan hybridiympäristöstä. Monitahoiset ympäristöt vaativat strategista osaamista ja ohjausta.

– Toimiva IT-strategia vaatii enemmän kuin pelkkää teknologiaa. On myös todella tärkeää, että yritys löytää itselleen yhteistyökumppanit, jotka ymmärtävät tämän liiketoimintaan liittyviä tarpeita ja haasteita. Sen jälkeen parhaiden ratkaisujen löytäminen asiakkaalle on helpompaa, Juusela painottaa. 

Arrow ECS:n verkosto koostuu mittavasta joukosta IT-alan johtavia laitevalmistajia ja asiantuntijaorganisaatioita. Arrow järjestää 28. marraskuuta Vantaalla Cloud Summit -tapahtuman, joka keräsi viime vuonna jo yli 500 osallistujaa. Tilaisuus tuo yhteen markkinoiden johtavat teknologiatalot sekä kotimaisten organisaatioiden IT-asiantuntijat ja päättäjät. Maksuttomassa tapahtumassa kuullaan käytännön kokemuksia eri toimialoilta, kuinka uudet teknologiaratkaisut ovat auttaneet yrityksiä menestymään paremmin. 

– Cloud Summitin esitykset tuovat esille viimeisimmät teknologiset innovaatiot yritysten toteuttamien ratkaisujen kautta. Näin kaikki muutkin voivat löytää tuoreita ideoita oman liiketoimintansa tehostamiseen. Tapahtumassa on vahvasti esillä myös tietoturva-asiat, joita ei tietenkään saa jättää huomiotta tällaisen digitaalisen murroksen keskellä, kertoo Arrow ECS:n kehitysjohtaja Tomi Äikää

Arrow on toteuttamassa syksyn aikana laajan selvityksen suomalaisten yritysten IT-infrastruktuurien nykytilasta ja tulevaisuudensuunnitelmista. Tutkimuksen tulokset ja löydökset esitellään ensimmäistä kertaa Cloud Summit -tapahtumassa.

ARROW CLOUD SUMMIT 2019

  • Tämän vuoden tapahtumassa on koko Hybrid Cloud -ekosysteemi saman katon alla.
  • Esillä viimeisimpiä teknologiainnovaatioita yritysten toteuttamien ratkaisujen kautta.
  • Maksuton tilaisuus on suunnattu IT- ja liiketoimintapäättäjille sekä IT-toimihenkilöille. Järjestetään torstaina 28.11.2019 Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa.

www.cloudsummit.fi

Haku