Hyppää sisältöön

Maksuratkaisut eivät aina vaadi isoja investointeja

Maksuratkaisut eivät aina vaadi isoja investointeja

14.03.2023

Projektivastaava Miro Laukkanen näkee CoreGon nopean kasvun ja asiakastyytyväisyyden taustalla ratkaisujen monipuolisuuden, jatkuvan kehitystyön sekä osaavat työntekijät. 

CoreGo rakentaa taloudellisesti ja ekologisesti kestävämpää tapahtuma-alaa tarjoamalla tapahtumajärjestäjille tarvepohjaisesti vuokrattavia maksuratkaisuja.

TEKSTI saana lehtinen | kuva marko rinta-porkkunen


Sujuva maksaminen on olennainen osa onnistunutta tapahtumakokemusta. Vuokrattava maksuratkaisu muodostaa vain murto-osan tapahtumien kuluista, kun taas erilaisten maksulaitteiden ja -järjestelmien investointi yksittäiseen tapahtumaan on kohtuuton kustannus. Kaiken lisäksi investoinnista tulee ympäristölle erityisen kallis silloin, kun laitteet pölyttyvät suurimman osan vuodesta varastossa.

CoreGo helpottaa tapahtumajärjestäjien arkea joustavilla ja helposti räätälöitävillä maksu- ja kulunvalvontaratkaisuilla, jotka asiakas voi ottaa käyttöönsä tarvitsemalleen ajanjaksolle. Niin suuriin, stadioneilla järjestettäviin tapahtumiin kuin urheiluseurojen ja pienyritysten tarpeisiin sopiva palvelu on paitsi lompakkoystävällinen myös ympäristön kannalta kestävä vaihtoehto.

– Kun festivaalijärjestäjä vuokraa meiltä viikonlopun ajaksi parisataa kassapäätettä, voimme lähettää laitteet heti niiden palauttamisen jälkeen toisella puolella Eurooppaa järjestettävään tapahtumaan. Kesän tapahtumakauden hiljennyttyä palveluitamme käyttävät esimerkiksi urheiluseurat, messuhallit ja tapahtumatalot. Näin kaikki laitteemme pysyvät käytössä ympäri vuoden ja saamme maksimoitua laitekierron, CoreGon projektivastaava Miro Laukkanen taustoittaa.

Luotettavaa ja nopeaa maksamista haastavissakin olosuhteissa

CoreGon palveluiden helppokäyttöisyys ja kustannustehokkuus piilee yrityksen kattavassa teknologiaosaamisessa. Maksulaitteisto hyödyntää liikkuvaan myyntiin suunniteltua, pilvipohjaista kassasovellusta, joka mahdollistaa maksutapahtumat yhdellä ja samalla laitteella. Selaimella toimiva CoreGon taustaohjelmisto tekee mahdolliseksi laitteiston hallinnan ja myyntiraporttien seuraamisen.

– Koska kaikki tapahtuu yhden alustan kautta, oppiminen onnistuu viiden minuutin perehdyksellä – myös silloin, kun työntekijöillä ei ole aiempaa myyntikokemusta, Laukkanen huomauttaa.

CoreGon maksuratkaisujen erityispiirteenä on myös niiden toimintavarmuus.

– Festivaalialueella saattaa liikkua kymmeniä tuhansia sosiaalisen median tilejään samaan aikaan päivittäviä ihmisiä, jolloin verkkoyhteydet menevät nopeasti tukkoon. Rakennamme siksi tarvittaessa verkkoratkaisuja, joilla voimme taata luotettavan, nopean ja turvallisen maksamisen koko tapahtuman ajaksi, Laukkanen lisää.

Nopean kasvun taustalla palvelun räätälöitävyys ja jatkuva kehitystyö

Vuonna 2015 perustettu CoreGo on tarjonnut maksu- ja kulunvalvontaratkaisuja tähän mennessä tuhansiin tapahtumiin. Viime vuonna CoreGo valittiin myös kymmenen Suomen lupaavimman kasvuyrityksen joukkoon. Yritys toimii tällä hetkellä Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Tulevaisuudessa luvassa on toiminnan laajentaminen myös muihin maanosiin.

– Rakennamme parhaillaan myös kattavaa jälleenmyyntiverkostoa, joka tulee tuomaan palvelumme entistä helpommin pienyrittäjien ja muiden toimialojen saataville.

Laukkanen näkee CoreGon nopean kasvun ja asiakastyytyväisyyden taustalla olevan ratkaisujen monipuolisuuden ja jatkuvan kehitystyön.

– Meille on tärkeää, että jokainen asiakas on tyytyväinen palveluumme. Otamme aina vastaan palautetta ja kehitystyömme on asiakaslähtöistä, Laukkanen päättää.

Haku