Hyppää sisältöön

Lomanviettoon täyden palvelun luksushuvilalle

Lomanviettoon täyden palvelun luksushuvilalle

15.07.2021

Yrittäjäveljekset Mikko ja Matti Paananen kertovat Villa Griinistä avautuvan upeat näkymät Laukaan Peurunkajärvelle. 

Haaveiletko lomasta, jolla ei tarvitse puuhastella? Laukaan Villa Griinissä on kaikki herkut valmiina lomanviettoa varten. 

Teksti Saila Aarnio  Kuva Mikko Kuparinen

Moderni musta hirsivilla seisoo uljaana niemen kärjessä Laukaan Peurunkajärven rannalla. Näkymät huvilasta ovat tuulisenakin päivänä huikeat. Kaksikerroksisen olohuoneen ikkunoista voi ihailla keinuvia rantamäntyjä ja vaahtopäisten aaltojen loisketta rantapenkereelle. 

Kun tämä upea tontti tuli myyntiin, yrittäjäsisarukset Mikko, Matti ja Kaisa Paananen tiesivät heti, että siinä olisi täydellinen paikka ison porukan luksushuvilalle. He olivat havainneet, että sellainen puuttui Keski-Suomesta. Tavoitteena oli tehdä täyden palvelun vuokrahuvila, jonne ihmiset voisivat tulla nauttimaan yhdessäolosta.

– Päällimmäinen ajatus oli, että loman viettäminen olisi helppoa. Villa Griini on kuin huippuluokan hotelli, jonne ryhmät voivat tulla rentoutumaan ja kokemaan yhteisiä elämyksiä. Resort-tunnelma kuvaa tätä paikkaa täydellisesti. Täällä on kaikki valmiina. Mukaan tarvitsee ottaa vain hyvä mieli, toteaa Mikko Paananen. 

Vaikka rakennus sijaitsee Laukaan Peurunkagolfin vieressä, siellä voi tehdä muutakin kuin golfata. 

Mietittyjä yksityiskohtia

Yrittäjäsisarukset uskovat henkilökohtaiseen palveluun ja pyörittävät huvilan toimintaa itse.

– Hoidamme asiakkaille heidän tilaamansa järjestelyt ja tarvikkeet. Huollamme laitteet ja otamme vieraat vastaan, jos he niin toivovat, jatkaa Matti Paananen.

Paanaset suunnittelivat avarasta 180-neliöisestä huvilasta sellaisen, missä he itsekin viihtyisivät. Honkatalojen hirsistä rakennettu huvila tarjoaa laadukkaat majoitus-, oleskelu- ja kokoustilat 14 hengelle. Makuuhuoneissa on ylelliset vuoteet, joissa on petivaatteet valmiiksi pedattuna. Lakanoita ei tarvitse myöskään ottaa itse pois, sillä loppusiivous sisältyy vuokraan. 

Hyvin varustellussa keittiössä on kaikki ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet ja astiat, mausteita ja ruokaöljyä unohtamatta. Villa Griiniin voi tilata myös oman kokin, valmiit ruoat tai ruokatarvikkeet. 

Varauskirja täyttymässä

Rakennuksen sielu on iso parvisauna, jonne pääsee päärakennuksesta lasitettua terassia pitkin. Sauna sijaitsee nimensä mukaisesti yläkerrassa, ja sieltäkin avautuu upeat maisemat Peurunkajärvelle. Väljät suihkutilat sijaitsevat saunan alapuolella. Järveen pääsee pulahtamaan omasta poukamasta. Lähes kaikki vieraat ovat myös vuokranneet terassilla sijaitsevan porealtaan käyttöönsä. 

Luksuskonseptille tuntuu olevan kysyntää. Keväällä valmistuneen huvilan varauskirja täyttyi nopeasti koko kesäksi ja kyselyitä on tullut runsaasti myös syksylle ja talvelle. 

Seuraavat vieraat tulevat tunnin päästä. Mikko asettelee heitä varten fläppitaulun pitkän pöydän viereen ja tervetuliaiseväät jääkaappiin.

VILLAGRIINI.FI

Haku