Hyppää sisältöön

Latausratkaisuja sähköpyörille

Latausratkaisuja sähköpyörille

18.03.2022

Latauskatos tarjoaa latausmahdollisuuden kuudelle sähköpyörälle. Katoksen runko on valmistettu mustaksi maalatusta teräksestä.

Sähköpyörien turvalliseen lataamiseen erikoistunut eBike Charge panostaa monipuoliseen tuoteperheeseen. Latausyksiköitä löytyy niin julkisille paikoille, taloyhtiöihin kuin kotitalouksiin. 

TEKSTI JA KUVA I EBIKE

Pari vuotta sitten veljekset Philip, Richard ja Niclas Ahlgren totesivat, että kaikki puhuvat sähköpolkupyöristä ja niiden käytöstä, mutta kukaan ei puhu pyörien akkujen lataamisesta. Veljekset tulivat yhteistuumin siihen tulokseen, että asiaan täytyy saada muutos. Siitä lähti liikkeelle kehitystyö, joka on tuottanut latausratkaisuja erilaisiin käyttöympäristöihin. 

eBike Chargen tuotteet tekevät sähköpolkupyörien lataamisesta helppoa ja turvallista. Monet hoitavat pyörän latauksen kotona ja jopa vaatehuoneessa. Tämä ei ole paloturvallisuuden näkökulmasta paras ratkaisu. Lataamalla sähköpyörän tarkoituksenmukaisessa paikassa ja siihen tarkoitetulla kotelolla, latausprosessista tulee kiinteistön kannalta huomattavasti paloturvallisempi.

Sähköpolkupyörät ovat kohtalaisen arvokkaita ja niiden akut maksavat paljon. eBike Chargella tähän on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden kestävyyden osalta, jotta asiakas saa rahoilleen parhaan vastineen. Kaikki tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Tämä myös osaltaan vaikeuttaa sähköpyörän varastamista, kun pyörän lukitsee kestävällä lukolla.

Latausratkaisut sopivat eri käyttötarkoituksiin

eBike Charge tuoteperheestä löytyy latausratkaisuja niin julkisiin tiloihin, pyörävarastoihin kuin omakotitaloihinkin. Latauskatos on nimensä mukaisesti katos, jossa on latausmahdollisuus useammalle pyörälle. 

Katoksessa sähköpyörän lataus toteutetaan latauskaapeissa. Latauskaappi sekä pyörä voidaan lukita pyöräilijän omalla riippulukolla ja vaijerilukolla. 

Latauspiste voi olla myös ilman katosta. Tällöin latauspistettä kutsutaan latauskarsinaksi. Molemmissa ratkaisuissa lukittavien sähköpyörien säilyttäminen ja lataaminen on turvallista. Irrotettavan akun voi myös ladata lukittavassa latauskaapissa. 

Kodin läheisyydessä olevaan pyörävarastoon voidaan myös asentaa latauskeskus, joka tarjoaa latausmahdollisuuden kuudelle pyörälle samanaikaisesti. Latauskeskuksessa on latauskotelot pyörän omaa latauslaitetta tai akkua varten. Latauskeskus voidaan kytkeä myös tilan paloilmoitusjärjestelmään turvallisuuden takaamiseksi. 

Kotikäyttöön voidaan asentaa yksittäinen latauskotelo sähköpyörän akun lataamiseen.

Kevään aikana markkinoille tulee saataville uusi latauspylväs, jonka ympärille voidaan asettaa kahdeksan pyörää. Pylväässä lataus toteutetaan latauskaapeissa. Latauspylväästä voidaan tehdä myös puolikas versio. Näin saadaan oivallinen latausratkaisu, joka voidaan asentaa vaikka talon seinään kiinni.

Kaikissa tuotteissa akku sekä laturi asetetaan kotelon sisälle, kun sähköpyörä laitetaan lataukseen. Kotelo on lukittavissa, mikä tekee käytöstä turvallista. 

Sähköpolkupyöräilyn suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja sen myötä myös erilaisten turvallisten latausratkaisujen tarve on lisääntynyt. Hankinnan rahoittamisvaihtoehtojen monipuolistamiseksi eBike Charge on aloittanut yhteistyön leasingyhtiön kanssa. Yhteistyön kautta voi hankkia itselleen laadukkaan ja turvallisen latauslaitteen esimerkiksi 36 kuukauden kiinteällä kuukausihinnalla. Näin vältytään suuremmilta kertainvestoinneilta. 

Seinään kiinnitettävä latauskeskus soveltuu hyvin pyörävarastoon. 

Uusia jälleenmyyjiä 

Veljekset ovat positiivisesti yllättyneitä eBike Chargen vastaanotosta markkinoilla, jossa yhteistyötä tehdään Suomen suurimpien rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja suunnittelutoimistojen kanssa. Kiinnostusta latausratkaisujen käyttöön on tullut myös monesta eri kunnasta ja kaupungista. 

Latausratkaisujen tuotekehitystä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa. Tällä hetkellä yrityksen pääfokus on kuitenkin laajan tuoteperheen lanseerauksessa.

Uusi myyntipäällikkö, joka vastaa myynnillisten tavoitteiden toteutumisesta, aloittaa eBike Chargella tulevan huhtikuun alussa. Tämän lisäksi eBike Charge etsii uusia jälleenmyyjiä, joille myyntituotteiksi sopisivat esimerkiksi kotitalouksien ja kerrostalojen pyöräkellareihin suunnitellut, turvalliset latausratkaisut.

EBIKECHARGE.FI

Haku