Hyppää sisältöön

Laatua leikkuuseen

Laatua leikkuuseen

19.04.2022

MILWAUKEE® M18™ -akkuruohonleikkuri voittaa tehossa ja väännössä useimmat saman kokoluokan polttomoottoriruohonleikkurit.

Ammattirakentajien akku- ja sähkötyökaluista tunnettu Milwaukee Tool laajentaa valikoimaansa laadukkaisiin akkukäyttöisiin puutarhan- ja metsänhoidon työkaluihin. Milwaukee Toolin kevään uutuus on akkukäyttöinen ruohonleikkuri, joka siistii yhdellä latauksella jopa 2000 neliön nurmialueen.

TEKSTI I TUOMAS I. LEHTONEN KUVA I TECHTRONIC INDUSTRIES NORDIC

MILWAUKEE®-työkaluja maahantuovan Techtronic Industries Nordicin myyntipäällikkö Mika Jokimäki on innoissaan kevään uudesta tulokkaasta, MILWAUKEE®n M18 FUEL™ F2LM53-122 -akkuruohonleikkurista. Riemulle on syytä, sillä laite on kaikkien aikojen ensimmäinen MILWAUKEE®n valmistama ruohonleikkuri.

– MILWAUKEE® tunnetaan ammattilaisten ja laatutietoisten kuluttajien teollisuus- ja raksatyökalumerkkinä. Nyt merkin valikoima on laajentunut puutarhan- ja metsänhoidon työkaluihin. Tarjolla on jo noin 30 akkukäyttöistä laitetta ja uusia tuotteita lanseerataan koko ajan. Ruohonleikkurin lisäksi saatavilla on jo trimmeri, monitoimitrimmeri, pensasaitaleikkureita, ketjusahoja, lehtipuhaltimia sekä kemikaaliruiskuja kasvinsuojeluun. Tuotteiden yhteisiä nimittäjiä ovat MILWAUKEE®lle ominaiset korkea laatu, tehokkuus, kestävyys, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys, Jokimäki summaa.

Monta laitetta, yksi akku

MILWAUKEE®lla on kaksi akkukäyttöisten työkalujen sarjaa; M18™- ja M12™-sarja. Kaikkia samaan sarjaan kuuluvia puutarhan- ja metsänhoidon sekä remontointipuolen akkutyökaluja voidaan käyttää samalla akulla. Tämä tuo selvää säästöä, koska jokaiselle työkalulle ei tarvitse hankkia omaa akkua.

– Akkukoneidemme akkujen kiinnitys on pysynyt samanlaisena vuodesta 2008 lähtien, joten vanhempiinkin koneisiin saa hankittua uuden akun. Tämä on osa MILWAUKEE®n kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen liittyvää ajattelua. Laadukkaat tuotteet kestävät pitkään, joten myös akkuja, varaosia sekä huolto- ja korjauspalveluja pitää olla hyvin saatavissa.

M18 FUEL™ -ruohonleikkurin merkittävin juttu on Jokimäen mukaan akkukäyttöiselle koneelle erittäin suuri leikkuukapasiteetti. MILWAUKEE® jaksaa kahden M18™ HIGH OUTPUT™ 12Ah -akkunsa voimalla työstää siistiksi jopa 2000 neliön verran nurmimattoa. 53-senttinen työleveyden ansiosta homma myös hoituu ripeästi.

– Tässä koneessa ei ole tingitty mistään. Vankka teräsrunko, hiiliharjaton moottori, varmatoimiset litiumakut ja pyörien kuulalaakeroinnit on tehty kovaan käyttöön. Leikkurin kolmen vuoden ja akkujen kahden vuoden takuu kertovat laadusta. Kevyesti liikuteltava leikkuri on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Nopeussäädettävä takaveto, keskitetysti säädettävä leikkuukorkeuden säätö ja ergonominen aisa tekevät käytöstä mukavaa. Etu- ja sivuvalot helpottavat näkyvyyttä, kun työskennellään varjossa tai hämärässä.

Mukava käyttää, vaivaton huoltaa

Jokimäki suosittelee MILWAUKEE®n leikkuria isohkon pihan omistajalle sekä ammattilaiselle, joka tarvitsee suurta leikkauskapasiteettia. Leikkuumenetelminä voi käyttää niin bioleikkausta, sivulle puhallusta kuin ruohonkeräystäkin. Siksi M18 F2LM53-122 sopii monenlaisiin työkohteisiin.

– Akkukäyttöinen ruohonleikkuri käynnistyy nätisti napista painamalla ja on käytössä hiljainen. Itsevetävä laite keventää oleellisesti työtaakkaa. Siksi se soveltuu hyvin myös seniorille, joka haluaa huolehtia itse pihan hoidosta ja saada samalla hyvää hyötyliikuntaa. Ja nämä päästöttömät akkuruohonleikkurithan ovat pitkälti huoltovapaita. Tarvetta sytytystulppien tai öljyn vaihtamiselle ei ole, Jokimäki lisää.

MILWAUKEETOOL.FI

Haku