Hyppää sisältöön

Laadukas kollageenituote hoitaa ihoa ja niveliä

Laadukas kollageenituote hoitaa ihoa ja niveliä

11.02.2021

Skingainin ihoseerumi toimii tanssinopettaja Helena Ahti-Hallbergin mukaan hyvin meikin kanssa, koska se siloittaa ihon pintaryppyjä.

Helena Ahti-Hallberg tukee kehonsa liikkuvuutta niveliä hoitavalla kollageenilisällä.

Teksti Elina Teerijoki  Kuva Patrik Pesonen

Moni viisikymppinen tiedostaa liikunnan terveyshyödyt ja haluaa pysyä liikkeellä, mutta vetreys ei enää ole samaa luokkaa kuin nuorena. Ratkaisu voi löytyä kollageenituotteista, jotka vaikuttavat nivelten liikkuvuuteen ja samalla hiusten sekä ihon kuntoon.

Sisäisesti käytettävä kollageenilisä alkaa vaikuttaa nivelten kuntoon noin kuukaudessa. Kun Skingain-kollageenilisän vaikutuksia on tutkittu, käyttäjillä on 12 viikon käyttöjakson jälkeen havaittu paranemista ihon kimmoisuudessa, paksuudessa ja kosteutuksen tarpeessa.

Tanssinopettajana työskentelevä Helena Ahti-Hallberg on Skingain-kollageenituotteiden pitkäaikainen käyttäjä. Tanssinopettajan keho on työkalu, ja on tärkeää, että nivelet pysyvät kunnossa. Kollageenilisän säännöllinen käyttö näkyy myös iholla ja hiuksissa.

– Osallistuessani tv-produktioihin saan usein maskeeraajilta ja kampaajilta palautetta ihon ja hiusten hyvästä kunnosta.

Myös Skingain-tuotteiden jauhemuoto miellyttää Ahti-Hallbergia. Hän sekoittaa kollageenijauhepussin aamusmoothieensa.

– Kun tuote on miellyttävä käyttää ja helppo kuljettaa mukana matkoillakin, siitä syntyy rutiini. 

Kun Ahti-Hallberg osallistui Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin, käyttöön tuli kuuden viikon tauko. Sen aikana hänelle kirkastui, miten suuri vaikutus säännöllisellä kollageenilisän käytöllä on.

Kollageenin tehtävä on pitää yllä elimistön kimmoisuutta: suurin osa nivelten välisestä sidekudoksesta on kollageenia. Kehossa syntyy jatkuvasti uutta kollageenia ja vanhaa poistuu.

KOLLAGEENIN TEHTÄVÄ on pitää yllä elimistön kimmoisuutta.

Kollageeni ohjaa elimistöä

Kollageenin tuotanto alkaa vähentyä jo 25 ikävuoden jälkeen, mutta poistumistahti pysyy samana. Tuoteasiantuntija Jarmo Hörkkö selittää, että elimistön kollageenitasapainon ylläpitäminen on tärkeää.

– Kun kollageenia poistuu enemmän kuin uutta syntyy, se alkaa näkyä ihossa ja tuntua nivelissä. Sydänlihaksessakin on paljon kollageenia, eli myös sydän hyötyy kollageenilisästä, Hörkkö kertoo.

Ennen vanhaan ihmiset saivat kollageenia ruoasta: luista ja ruodoista keitettiin liemiä, joihin liuennut kollageeni päätyi keiton syöneen ihmisen kehoon. Nykyisin harva keittää luuliemiä, mutta kollageenia on mahdollisuus nauttia helpommin, lisäravinteena.

Kollageenilisä kannustaa elimistöä tuottamaan itse lisää kollageenia. Kun irtokollageenia on elimistössä, keho tulkitsee, että jossain on vaurio, jota on paikattava tuottamalla lisää.

Haku