Hyppää sisältöön

Kotimaista vastuullisuutta

Kotimaista vastuullisuutta

4.05.2021

Eurosec Oy:n toimitusjohtaja Sampo Brisk ja tuotanto- ja huoltokoordinaattori Jaakko Lepola tarjoavat arkea helpottavia ratkaisuja, kuten etäjonottamista vähittäiskaupan alan toimijoille.

Jonossa odottelu altistaa infektiotaudeille ja turhauttaa asiakkaita, mikä voi johtaa asiakkuuksien menetyksiin.

Teksti Maiju Korhonen  Kuva Sanni Hirvonen

Etäjonottaminen on moderni vaihtoehto kaupan ovelta ulos saakka jatkuville jonoille. Vuoronumerojärjestelmä säästää asiakkaan aikaa päivän askareisiin, kun kauppias taas saa arvokasta tietoa asiakkaan käyttäytymisestä. 

– Kauppiaan saama tieto siitä milloin asiakasjonoissa on ruuhkaa voi auttaa häntä työvuorosuunnittelussa. Koronan myötä kysyntä välttää jonottaminen on kasvanut ja mahdollisuudet siihen ovat lisääntyneet selvästi, sanoo Eurosec Oy:n toimitusjohtaja Sampo Brisk.

Jotta kaupankäynti olisi sujuvaa, myös hinnoittelun tulee olla ajan tasalla ja kauppiaan perillä siitä, mitä hyllystä löytyy ja kuinka paljon. 

– Henkilökunnalta menee paljon aikaa paperin printtaamiseen ja siihen, että hintalaput on aseteltu oikean tuotteen kohdalle ja lyöty kassajärjestelmiin. Jos hinnanmuutos tapahtuu isossa kauppaketjussa, vie valtavasti aikaa ennen kuin tieto on päivitettynä koko kauppaketjun laajuisesti, Brisk sanoo.

KAUPPIAAN TIETO mahdollisista ruuhkista auttaa työvuorojen suunnittelussa.

Kolmen kokonaisuus

Helsingin Pitäjänmäellä sijaitseva innovaatiotalo Eurosec Oy on yhdistänyt palvelut samaan, kotimaiseen pilvipalveluun, EWQ Zoneen. 

– Sen kautta toimivat asiakashallintaan tarkoitettu Jonottomat palvelut, automaattisesti päivittyvät Elektroniset hintanäytöt ja monipuoliset hintatietojen esittämiseen suunnitellut Digital Signage –näytöt.

Mobiilisti toimiva Jonottomat palvelut mahdollistaa sen, että asiakas voi ottaa etänä vuoronumeron, jatkaa asiointiaan toisaalla ja saapua takaisin juuri silloin, kun hänen vuoronsa on. 

– Elektroniset hintanäytöt ovat moderni ratkaisu ajantasaiseen hintaviestintään ja tehokkaaseen myymäläympäristöön. Näytöt varmistavat sen, että hintatieto on oikein, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Samalla järjestelmä tehostaa verkkokaupan keräilyä ja helpottaa asiakkaiden ostokäyttäytymisen analytiikan seurantaa paikannusominaisuutensa ansiosta.

Digital Signage -näytöt ovat puolestaan ratkaisu ajantasaisen informaation jakamiseen kaupoissa. 

– Olemme havainneet, että staattisesti esitetty informaatio kiinnittää asiakkaiden huomion melko huonosti. Sen sijaan näyttöjen liikkuva kuva vangitsee katseen paperilappusta paremmin, toteaa Brisk.

Ekologisesti Suomesta

Eurosecille kotimaisuus ja positiivinen työympäristö ovat vastuullisen toiminnan kulmakivet. Toiminta on myös täysin hiilineutraalia.

– Markkina-alueen rajaaminen kotimaahan ja Pohjoismaihin on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin se, että laivaamme tuotteitamme toiselta puolen maapalloa. 

Ympäristöystävällisten arvojen lisäksi kotimainen työ ja sen tukeminen ovat Eurosecille tärkeitä arvoja. Yritys luo Suomeen työpaikkoja ja omien työntekijöidensä lisäksi se työllistää lukuisia muita suunnittelun, tuotannon ja asennuksen ammattilaisia.

– Läpinäkyvyys ja vastuullinen toimitusketju takaavat sen, että voimme ylpeinä seistä arvojemme takana, Brisk hehkuttaa.

https://ewq.zone/

Haku