Hyppää sisältöön

Kotimaisia urheiluravinteita aktiivisen arjen tueksi

Kotimaisia urheiluravinteita aktiivisen arjen tueksi

11.11.2021

SportLife Nutrionin toimitusjohtaja Tom Weckman haluaa tuotteiden olevan päivittäistavarakaupoissa helposti kuluttajien saatavilla.

SportLife Nutrition® -tuoteperhe helpottaa arkea ja tukee koko kehon hyvinvointia monipuolisen ruokavalion lisänä. 

Teksti Mari Korhonen  Kuva Joona Raevuori

Suomalaisten tarpeisiin urheiluravinteita jo yli 20 vuoden ajan kehittänyt SportLife Nutrition® on tunnettu asiakaslähtöisestä tuotekehityksestään ja laadukkaasta, kotimaisesta valikoimastaan. Tuoteperhe on luotu tukemaan jokapäiväistä elämää.

– Alusta alkaen toimintamme lähtökohtana on ollut tuoda markkinoille tuotteita hyvinvoinnistaan huolehtivien suomalaisten todellisiin tarpeisiin. Olemme tiiviisti asiakasrajapinnassa kuuntelemassa kuluttajien toiveita. Yli 20 vuoden menestystarina ei siis ole sattumaa, kertoo toimitusjohtaja Tom Weckman hymyillen. 

Kuluttajien toiveiden kuuntelemisen lisäksi vuosikymmenten suosion salaisuuden taustalla ovat laadukkaat raaka-aineet ja kotimainen tuotanto. Tällä hetkellä jo yli 80 prosenttia tuotteista valmistetaan Suomessa, ja tavoitteena on siirtää koko tuotanto Suomeen vuoden 2023 loppuun mennessä.

– Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, ja olemmekin ylpeitä siitä, että Suomalaisen Työn Liitto myönsi SportLife-tuotteille Avainlippu-tunnuksen Suomessa tehdystä työstä, työllistämisestä ja kotimaisesta osaamisesta, Weckman iloitsee.

Urheilijalle ja kuntoilijalle

Helposti saatavilla olevat tuotteet, vahva kotimainen brändi, tuotteiden tasainen laatu ja markkinoiden paras hinta-laatusuhde ovat tehneet SportLifesta suositun kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa.

– Taustallamme on lähes kaksisataa henkinen SportLife-urheilutiimi, joka tuotteiden käyttämisen lisäksi osallistuu myös tuotekehitykseen. Mukana on muun muassa 100 metrin aitojen Suomen mestari ja olympiaurheilija Annimari Korte. 

Tuotteet on suunniteltu ensisijaisesti normaaliin arkeen, ihan tavallisille kuluttajille. Siksi ne ovatkin kuluttajien ulottuvilla siellä, missä tavallisessa arjessa liikutaan. 

– Olemme valinneet tietoisesti jakelukanavaksemme päivittäistavarakaupat, josta hyvinvointia tukevat elintarvikkeet ja ravintolisät voi hankkia muiden ruokaostosten lomassa. Se tukee SportLifen ajatusta siitä, että tuotteet ovat kaikille mahdollisimman helposti saatavilla toisinaan kiireisenkin arjen keskellä. 

Ravintoarvot kuntoon

SportLife-tuotteiden ytimessä on niiden funktionaalisuus ja laatu. 

– Tuotteiden tehtävänä on tukea ihmisten päivittäistä ruokavaliota niin, että muun muassa proteiineja, hiilihydraatteja ja vitamiineja saadaan riittävästi palautumisen, kehityksen ja jaksamisen tueksi. Kirsikkana kakun päällä olemme tehneet todella paljon töitä sen eteen, että tuotteet myös maistuvat hyvälle. Pidämme hyvää makua yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena, sillä se tekee tuotteiden säännöllisestä nauttimisesta myös miellyttävää.

SportLife tarjoaa maukkaita, ravitsevia ja käteviä tuotteita aktiivisen elämän tueksi. 

Haku