Hyppää sisältöön

Kokouskonkarin menestysresepti on pettämätön

Kokouskonkarin menestysresepti on pettämätön

17.01.2023

Sannäsin Kartanon asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta uskoo, että erilaiset elämykset rikastuttavat tehokkaita kokouspäiviä. 

Kokoustaessa luovuus kukkii ja ideoista poimitaan parhaimmat. Sannäsin Kartano Porvoossa hemmottelee kokoustajia lämminhenkisellä tunnelmallaan ja saumattomasti sujuvalla palvelullaan. 

TEKSTI | MARI KORHONEN   KUVA | ILONA SAVOLA

Historiallinen Sannäsin Kartano Porvoon maaseudulla vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun sykkeestä on houkutellut siipiensä suojaan kokous- ja liikematkustajia globaaleista suuryrityksistä lähiseudun pienyrittäjiin ja kansainvälisiin huippuosaajiin jo kymmeniä vuosia. Kiehtova yhdistelmä klassista arvokkuutta, luonnonrauhaa, lämminhenkistä palvelua sekä monipuolisia tiloja taipuu moneen tarpeeseen. Kartano elää historiaa hengittäen ja kehittyy ajan henkeä vaalien. 

Sannäsin Kartanon markkinointipäällikkö Lena Holmlund kertoo, että kartanon 1400-luvulle asti ulottuvat juuret ovat syvät ja perinteet yritystapahtumien järjestämisessä pitkät. Liikkeenjohdon Instituutin koulutuskampukseksi 1970-luvulla kunnostettu miljöö on otollinen liike-elämän kohtaamisiin, sillä koulutustarpeisiin kehitetty ympäristö kätkee sisälleen monipuolisesti tiloja yhteistyötä edistämään ja yksityisyyttä mahdollistamaan. 

– Konferenssisalit, tunnelmalliset takkahuoneet ja erilaiset ryhmätyötilat tukevat tilaisuuden vaihtuvia tarpeita, jonka lisäksi muun muassa kuntosali- ja palloiluhalli, frisbeegolfrata, saunaosasto ja uima-allas sekä kellaribaari tarjoavat otolliset puitteet asiakaskohtaisesti räätälöidyille aktiviteeteille, Holmlund listaa tekijöitä kartanon pitkäaikaisen suosion taustalla. 

Kokousten järjestäminen ja hallinta on taitolaji.

Markkinointipäällikkö Lena Holmlund


Green key -sertifioidun kokoushotellin 174 vuodepaikkaa tarjoilevat jokaiselle majoittujalle parastaan vehreään puistomaisemaan avautuvalla näköalallaan. Kartanoravintolan lähiruokaa suosiva gastronomia saa asiakkailta jatkuvasti kiitosta. 

– Valmistamme lähes kaiken itse alusta loppuun asti omassa keittiössämme suurillekin ryhmille. Leipä on aina tuoretta itse leivottua, ja maut klassista kartanotyyliä sesonkia kunnioittavilla raaka-aineilla, Holmlund vinkkaa laatua, makunautintoja ja ympäristötietoisuutta arvostaville matkailijoille. 

Pitkäaikaista kumppanuutta 

Vuosien varrella kartanon lämminhenkisestä miljööstä on tullut monelle kokoustajalle kotoisan tuttu. Kun kokouksen järjestämisen kerran jättää Sannäsin Kartanon väen harteille, sitä harvoin haluaa enää omilleen. Sannäsin Kartano onkin tunnettu asiakasyritystensä pitkäaikaisena tapahtumatuotannon kumppanina, jossa tilaisuuden onnistuminen varmistetaan luottamuksella ja yhdessä kehittämällä. 

– Kokous- ja liiketapahtumien järjestäminen kätkee sisälleen lukuisia liikkuvia osia, joiden täsmällinen hallinta on taitolaji. Asiakaskokemus on pienistä yksityiskohdista kiinni. Me tunnemme nämä yksityiskohdat kuin omat taskumme ja huolehdimme niistä asiakkaidemme puolesta. Toteutamme kaiken niin, että asiakkaamme saa keskittyä täysipainoisesti ydinosaamiseensa, eikä käytännön järjestelyihin tarvitse uhrata tilaisuudessa ajatustakaan. 

Sydämellisen palvelun taustalla on kartanon oma tiimi ja asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, mikä tekee palvelukokemuksesta saumattoman. 

– Olemme asiakkaillemme ennen kaikkea kumppani. Kuljemme mukana koko matkan suunnittelusta toteutukseen sekä jälkipuintiin ja taas uuden tapahtuman kehittämiseen, Holmlund kiteyttää hymyillen. 

Haku