Hyppää sisältöön

Koko kansan kohtaamispaikka

Koko kansan kohtaamispaikka

4.11.2022

Proud Maryssa tunnelma on rento ja pubissa voi heittäytyä täysillä hauskanpitoon. Nälän yllättäessä Proud Maryn keittiö tarjoilee maukasta pubiruokaa.

Maaliskuussa Aurakadulla ovensa avannut moderni pubikonsepti, Proud Mary, pitää sisällään sopivan määrän kaikkea. Tarjolla on rehtiä ja rentoa tunnelmaa, jossa yhdistyy niin brittipubi kuin saksalainen olutpuutarha.

TEKSTI JA KUVA | PROUD MARY

Turun keskusta on puhkeamassa kukkaan, kun kauppatorin viimeisetkin palaset loksahtavat paikoilleen. Proud Maryn sijainti on siis täydellinen. Ravintolassa yhdistyy vanha ja uusi, kun Old Bankin upea arkkitehtuuri sai osakseen tuulahduksen viihtyisää pubitunnelmaa. Proud Mayn seiniä koristavat ainutlaatuiset karikatyyrimaalaukset kuuluisista julkisuuden henkilöistä.

Aitoa pubitunnelmaa, urheilua ja livemusiikkia

Proud Mary palvelee asiakkaitaan joka päivä. Proud Maryyn voi tulla nauttimaan rennosta tunnelmasta tai vaikka juttelemaan henkilökunnan kanssa kuumimmista uutisista samalla, kun seuraa päivän ottelua. Pubin näytöiltä pääsee seuraamaan jääkiekkoa, formuloita ja jalkapalloa, muiden urheilulajien lisäksi. Toiveita päivän seurattavasta lähetyksestä voi esittää henkilökunnalle. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Proud Mary on myös mahtava paikka after workeille.

Proud Maryssa pääsee nauttimaan erilaisista ohjelmista, kuten pubivisoista, musiikkibingosta ja livemusiikista. Livemusiikista vastaavat viikoittain trubaduurit, jotka soittavat monipuolisesti erilaista musiikkia aina klassikoista nykypäivän hitteihin. Pimeyden laskeutuessa meno muuttuu, kun tanssilattia täyttyy juhlakansasta DJ:n soittaessa aamuneljään asti. Viikonloppu koostuu pöydällä tanssimisesta, laajasta valikoimasta mocktaileja ja oluita. Proud Marysta löytyy myös Aurajokisali, joka soveltuu loistavasti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Astetta parempaa gastropub-ruokaa

Proud Maryn keittiössä valmistetaan maukasta gastropub-ruokaa, jonka kanssa sopii erinomaisesti olut tai jokin Maryn mocktaileista.

– Menumme on rakennettu miettien mitä itse haluaisimme pub ruoan pohjimmiltaan olevan, kertoo Head Chef Toni Vuori. Erityismainintana nostaisin esiin tuplajuustohampurilaisemme, joka hakee vertaistaan.

Monipuolisen ruokalistan tueksi ollaan lanseeraamassa burger-buffet, josta asiakkaat saavat itse koota hampurilaisensa. Buffetin kruunaa keittiön smash-pihvit ja itse valmistetut kastikkeet. Rehtiä ja herkullista, Proud-tyyliin toteutettuna.

Haku