Hyppää sisältöön

Ketterä rahoitus on fiksu sijoitus yhtiön kasvuun

Ketterä rahoitus on fiksu sijoitus yhtiön kasvuun

11.01.2021

Moderni fintech-yritys Qred auttaa PK-yrityksiä menestymään yksinkertaisen ja nopean rahoituksen avulla. Kuvassa maajohtaja Antti Sarviharju.

Joustava rahoitus tukee liiketoimintaa ja auttaa yrittäjiä menestymään epävarmoinakin aikoina. Qred panostaa nopeaan ja yksinkertaiseen lainaprosessiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.

TEKSTI | TANELI TUOKKO  KUVA | JUHO LÄNSIHARJU

Yrittäjät ovat Suomen selkäranka. Pienyrittäjien onnistuminen on tärkeää niin yrittäjille itselleen kuin koko yhteiskunnalle. Menestymiseen vaikuttavat monet seikat, mutta etenkin epävarmoina aikoina yrityksen onnistumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että oikeanlaista rahoitusta on saatavilla. 

– Yrittäjyys on vauhdikas matka, jolla tilanteet saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. Oikea-aikainen rahoitus auttaa yrityksiä sopeutumaan muutoksiin ja menestymään. Jotta äkillisetkin rahoitustarpeet saadaan ratkaistua, vaaditaan rahoittajalta nopeiden ja joustavien prosessien ohella myös kykyä samaistua yrittäjän kokemiin haasteisiin, Qredin Suomen maajohtaja Antti Sarviharju aloittaa.

– Ketterä yrityslaina auttaa yrittäjää valmistautumaan huippusesonkiin ja pehmentää matalasesonkia. Yrityslaina auttaa yrittäjää myös kasvattamaan liiketoimintaansa niillä investoinneilla, joiden toteuttaminen ei pelkästään kassavaroilla olisi mahdollista. 

Teknologia tuo ketteryyttä

Perinteisesti pankit ovat olleet haluttomia hinnoittelemaan riskiä ja tarjoamaan rahoitusta pienemmille toimijoille ja lainasummille. Qred hyödyntää toiminnassaan koneoppimista, jonka avulla pienyritysten luottoluokitus ja rahoitusriski saadaan arvioitua nopeasti ja huolellisesti. Yrityslainaa voidaan tarjota kannattavasti kaikenkokoisille yrityksille ja yhä harvempi yritys jää kokonaan rahoituksen ulkopuolelle.

– Rahoituksen tulisi olla saatavilla ja sen hakemisen mahdollisimman yksinkertaista, jotta yrittäjä voi keskittyä täysillä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen. Prosessin tulisi myös sujua nopeasti, jotta yrityslaina on käytettävissä heti silloin, kun sille on tarve, Sarviharju toteaa.

Jotta rahoitus on joustavaa ja tukee yrityksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla akuuteissakin tilanteissa, tarvitaan digitaalisia prosesseja. Yrittäjät voivat hakea Qrediltä yrityslainaa yksinkertaisesti verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja lainatarjouksen saa tunnissa. Kun yrittäjä hyväksyy tarjouksen, siirretään rahat maksuun vielä samana päivänä.

PARHAIMMILLAAN osapuolien suhde toimii innoittajana sekä rahoittajalle että yrittäjälle.

– Pyrimme Qredillä tekemään rahoituksesta mahdollisimman yksinkertaista. Teknologiaa ja dataa hyödyntämällä saamme prosessista nopean, eikä päätöksiä tarvitse odottaa pitkään. Mielestämme rahoituksen hakemisen tulisi olla yhtä helppoa kuin kirjan ostaminen verkkokaupasta.

Yhdessä esteiden yli

Qred auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja kasvamaan sopivanlaisella rahoituksella. Qredin käyttämän teknologian avulla rahoituspäätös saadaan entistä nopeammin. 

– Teknologia mahdollistaa rahoituksen joustavuuden, mutta yrittäjän tilanteen todelliseen ymmärtämiseen tarvitaan kuitenkin toista ihmistä. Jotta yrityksen liiketoimintaa voi tukea parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää pystyä samaistumaan yrittäjän kokemiin haasteisiin. Parhaimmillaan yrittäjän ja rahoittajan välinen kumppanuus voi innoittaa molempia osapuolia, tähdentää Sarviharju. 

Henkilökohtainen palvelu on yhä yksi merkittävimmistä asiakaskokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Qred panostaa toiminnassaan asiantuntevaan, ystävälliseen ja nopeaan asiakaspalveluun. Tämä näkyy yrityksen asiakastyytyväisyydessä, joka on alan huippuluokkaa. 

– Yrittäjät rakentavat meidän tulevaisuutemme. Meille on ilo ja kunnia saada olla päivittäin heidän kanssaan tekemisissä ja auttaa heitä menestymään, Sarviharju päättää.

Vuonna 2015 perustettu Qred on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava fintech-yritys. Qred on lainoittanut pienyritysten tarpeita jo yli 300 miljoonalla eurolla sekä auttanut luomaan yli 5 000 työpaikkaa. Qred auttaa pienyrityksiä kasvamaan yksinkertaisen ja nopean rahoituksen avulla. 

Haku