Hyppää sisältöön

Kesän paras olohuone löytyy omenapuiden alta

Kesän paras olohuone löytyy omenapuiden alta

10.06.2022

Ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen lupaa terassivieraille monipuolisen musiikkikattauksen läpi kesän. 

Korjaamon terassi tarjoaa ilmaisia keikkoja sekä hyvää ruokaa ja juomaa.

TEKSTI I MIA HEISKANEN KUVA I RIKU KYLÄ

Jos joku pähkäilee mitä tehdä kaupungissa juhannuksena, kannattaa suunnistaa oitis Kulttuuritehdas Korjaamon kesäterassille nauttimaan maksuttomista keikoista ja kesäpihan ohjelmasta. Korjaamohan sijaitsee kätevien liikenneyhteyksien päässä Töölön ratikkahalleilla. Miljöö voi yllättää, sillä sisäpihalla on viihtyisä keidas nurmikkoineen ja omenapuineen.

– Korjaamon terassilla viihtyvät kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Olemme myös mitä lapsi- ja koiraystävällisin terassi, ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen kertoo.

Terassin viralliset avajaiset ovat kesäkuun alussa, mutta juhannuksena lauteille nousee itse Tuomari Nurmio, joka isännöi juhannusaaton ohjelmaa.

Juhannuspäivänä vuorossa on perinteiset juhannustanssit.

Ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen

– Dumarin lisäksi lavalla esiintyy Surf rock -tyylisuuntaa edustavia, kiinnostavia artisteja. Kuten kaikkina muinakin päivinä, juhannusaaton tapahtumaan on vapaa pääsy ja luvassa on kesäisen letkeää tunnelmaa. Juhannuspäivänä on puolestaan vuorossa perinteiset juhannustanssit Marjo & Leino-set -kokoonpanon johdolla. Luvassa on siis aimo annos nostalgiaa.

Koko kesän artistikattaus

Korjaamon terassilla voi nauttia laadukkaasta musiikkikattauksesta läpi kesän. Lavalle nousee lähes joka keskiviikko ja torstai artisteja sekä vaihtuvia DJ:tä. 

Luvassa on esiintyjiä Samae Koskisesta Laura Moisioon, Viitasen Pia sekä muita singer-songwriter-artisteista nouseviin kykyihin.

– Kannattaa käydä tsekkaamassa kesän päivittyvä ohjelma Korjaamon nettisivuilta.

Pizzaa omasta uunista ja raikasta kesäjuomaa

Ja mitä olisikaan terassi ilman hyvää ruokaa ja juomaa? Korjaamon keittiöstä vastaava keittiömestari Jani Lähdesmäki lupaa, että ruokalistalta löytyy kaikkien suuhun sopivia herkkuja. 

– Terassilta meiltä löytyy oma pizzauuni, á la carte ja kesämenu, eli laaja kattaus maukasta kesäruokaa on tarjolla. Ja jos sade pääsee yllättämään, sitä voi paeta sisätiloihin, missä on myös reilusti asiakaspaikkoja ja jopa pieni elokuvateatteri. 

Kaupungin ykkösterassi

Jääskeläinen uskoo, että Korjaamolla on kaikki eväät kohota tulevan kesän ykkösterassiksi. 

– Siihen on kaikki elementit olemassa. Jo pelkästään terassin koko puhuu puolestaan, sillä terassilla on 400 asiakaspaikkaa. Miljöö on silti kodikas. Meille voi tulla mihin aikaan päivästä tahansa nauttimaan auringosta, rennosta tunnelmasta, ruuasta ja juomasta urbaanissa, hyvin helsinkiläisessä ympäristössä. 

Haku