Hyppää sisältöön

Kansainvälisen tason hotelli auttaa pakoon arjesta

Kansainvälisen tason hotelli auttaa pakoon arjesta

10.06.2021

Seurahuoneen Loft House henkii nimensä mukaisesti Loft-tunnelmaa. Uniikki sisustus luo vieraalle sekä kotoisan että ylellisen olon.

Lahden Seurahuoneen Loft House tarjoaa upeat puitteet hotellimajoittumiseen työmatkalla tai staycation-lomalla.

Teksti Heidi Edelman  Kuva Lasse Simpanen

Lämmin vaahtokylpy sulattaa hiljalleen stressin kiristämät lihakset, kädessä hyvä kirja, ympärillä täydellinen rauha ja hiljaisuus. Ylellinen, uniikki sisustus luo upean ympäristön pakomatkalle arjesta, ja nautinnollisten yöunien jälkeen kattoikkunasta lankeava luonnonvalo herättää lempeästi uuteen, energiseen aamuun.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen uusi Loft House tarjoaa 50 uutta, ylellistä designhuonetta, joissa työmatkalainen tai arjen pakomatkalainen voi nauttia olostaan aivan Lahden ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta, jonne junamatka Helsingistä taittuu alle tunnissa.

Matkabloggaaja Veera Bianca testasi Loft Housen kaksikerroksisen, 50 neliömetrin Solo Loft -huoneen, jonka huonekorkeus on hulppeat seitsemän metriä. 

– Olin yhdistetyllä loma- ja etätyömatkalla, ja Loft House oli siihen täydellinen kohde. Huone itsessään oli niin viihtyisä, että töihin keskittyminen onnistui varsin hyvin, Veera Bianca tiivistää.

Hotelli on saanut kiitosta hyvästä palvelustaan ja ansaitseekin Veera Biancan mielestä erityismaininnan.

– Minulla on paljon työmatkakokemusta hienoista hotelleista kansainvälisestikin, ja voin todeta, että palvelu oli poikkeuksellisen hyvää.

LOFT HOUSE on kertakaikkisen uniikki elämys.

Poikkeuksellista tyyliä

Loft Housen sisustus on suurilta osin sisustusarkkitehti Jaakko Puron käsialaa. Veera Biancan mielestä uniikki sisustus saakin aikaan kansainvälisen tunnelman lämpimillä värivalinnoillaan ja kauniilla yksityiskohdillaan. Esimerkiksi lounge-tilasta löytyvät kirahvipatsaat ja rohkeat värivalinnat ilahduttavat perinteisestä skandinaavisuudesta poikkeavalla tyylillään. 

– Loft House on kertakaikkisen uniikki elämys.

Kotimaisuus ja ekologisuus on huomioitu Loft Housessa muun muassa materiaalivalinnoissa: seiniä koristavat vanhat Suomen matkailujulisteet ja kylpyhuone on sisustettu Woodion puisilla, ekologisilla kylpykalusteilla.

Seurahuoneen Loft Housen viidestäkymmenestä huoneesta jopa 15 on kaksikerroksisia. Osassa huoneista voi nauttia näyttävästä näkymästä Lahden pääkadulle istuskellen ovaalinmuotoisella ikkunalla, tai vaihtoehtoisesti ihailla hotellin upeaa sisäpuutarhaa suihkulähteineen. Sisäpuutarhan lisäksi hotellista löytyy toinenkin oleskelutila: viehättävä lounge, jossa vieraat voivat halutessaan aamuisin nauttia erikoiskahveja sekä pienen makean suupalan.

Haku