Hyppää sisältöön

Huoltamalla huoleton talo

Huoltamalla huoleton talo

9.09.2021

Kiinteistöhuolto T. Kilpeläinen Oy:n valttina on asiakkaan tarpeen mukaan joustava palvelu ja laaja tarjonta. Luotettavien yhteistyökumppanien ansiosta kaiken saa yhden katon alta.

Uudellamaalla toimiva kiinteistöhuoltoyhtiö palvelee ketterästi ja joustavasti. Korkeatkaan paikat eivät ole esteenä, kun omalla nosturilla kivutaan yli 16 metrin korkeuteen.

Teksti Heidi Edelman  Kuva Teemu Heikkilä

Pihaa peittää aamulla paksu lumikerros, yöllä on näköjään ollut varsinainen myräkkä. Lunta putoilee säälimättä edelleen ja pakkanen paukkuu terävästi talon nurkissa. Moisen lumimäärän mukanaan tuoma urakka tuntuu vastenmieliseltä, eikä pureva pakkanenkaan juuri houkuttele ulos. 

Lumitöiden sijaan napsautatkin kahvinkeittimen päälle ja hymyilet tyytyväisenä katsellessasi talvista ja lumista maisemaa. Joka-aamuinen hikoilu lumikolan varressa on onneksi vain ikävä ja kaukainen muisto, sillä tänä talvena olet ulkoistanut homman ammattilaisille.

Kiinteistöhuolto T. Kilpeläinen on Mäntsälässä sijaitseva huoltoyhtiö, joka pelastaa asiakkaansa mielellään yllä kuvatun kaltaisesta pulasta ja palvelee koko Uudenmaan alueella. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kiinteistöhuolto, ulkokunnossapito, lumityöt ja viemärikuvaukset. Vuonna 2007 perustettu yritys työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä ja ammattitaitoisen lisähenkilökunnan tarve on jatkuva. 

Monipuolisia kiinteistöhuollon palveluita tarjoava huoltoyhtiö pystyy reagoimaan asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja joustavasti, eikä työn suorittaminen jää ainakaan ulottuvuudesta kiinni, sillä yhtiöltä löytyy oma nostinkalusto, jolla päästään peräti 16,5 metrin korkeuteen. Pihan kapeimmillekin alueille löytyy tarvittaessa näppärän kokoista konekalustoa. Joustavuutta palveluihin lisää myös se, että T. Kilpeläiseltä löytyy palveluhalukkuutta muillekin kuin pelkille sopimusasiakkaille.

– Emme edellytä asiakkailtamme raskaita sopimuksia, vaan tarjoamme tarvittaessa myös kertaluontoista kiinteistöhuoltopalvelua, lupaa toimitusjohtaja Tomi Kilpeläinen.

Kilpeläisellä kiinteistöhuoltoalan ammattitaitoa onkin kertynyt jo peruskouluikäisestä saakka, jolloin hän aloitti työuransa lumenpudotus- ja maalaustöillä.

– Monena aamuna, kun olisi pitänyt mennä kouluun, ajoinkin mopolla töihin, Kilpeläinen naurahtaa.

Kiinteistöhuoltopalvelut ovat pitkään kattojen ja julkisivujen maalaus- ja pesutöitä tehneen yrityksen uusin palvelulanseeraus.

– Laajensimme toimintaamme kiinteistöhuoltopalveluihin, koska maalaus- pesu ja julkisivuremonttitöissä näkee valitettavan usein kunnostustyön valuvan hukkaan riittämättömän kiinteistöhuollon johdosta. Haluamme näin olla omalta osaltamme varmistamassa, että asiakkaiden on helpompi ylläpitää kiinteistöjensä kuntoa ja arvoa, Kilpeläinen avaa palvelulanseerauksen taustoja.

Huoltoyhtiön palvelut on ensisijaisesti suunnattu yksityisille kuluttajille ja pienille taloyhtiöille, joilla ei ole voimassa olevaa kiinteistöhuoltosopimusta.

– Palvelumme voi tarjota esimerkiksi vanhuksille mahdollisuuden asua halutessaan pidempään omakoti- tai rivitalossa, kun raskaat lumi- ja kunnossapitotyöt on ulkoistettu meille.

Kiinteistöhuollon palveluiden lisäksi myös muut erikoistyöt hoituvat laajan yhteistyöverkoston avulla, joten asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta.

TARJOAMME tarvittaessa myös kertaluontoista huoltopalvelua.

Palvelua ympäristöä sekä asiakasta kunnioittaen

Nopean reagoinnin ja joustavan palvelun lisäksi Kiinteistöhuolto T. Kilpeläiselle tärkeitä arvoja ovat asiakastyytyväisyys ja ympäristöystävällisyys. 

Asiakaslähtöisyys ilmenee yrityksen toiminnassa muun muassa siten, että sopimuskiinteistöille nimetään aina tietyt vastuuhenkilöt, jotka huolehtivat kohteen huolto- ja kunnossapitotöistä. Lisäksi sopimuskiinteistöillä on käytössään vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri toimiva päivystyspuhelin, jolloin myös yllättäviin ja pikaisiin huoltotarpeisiin saadaan nopeasti apua. 

Ympäristöystävällisyyteen yhtiö kiinnittää erityistä huomiota valitsemalla kiinteistöhuoltopalveluissaan mahdollisuuksien mukaan ekologisempia vaihtoehtoja esimerkiksi valaistuksessa ja kannustamalla myös asiakkaidensa valintoja ekologisempaan suuntaan. 

Maalaus- ja pesupalveluissa käytetään aina ympäristöystävällisiä aineita ja maaleja ja huolellisella logistisella suunnittelulla pyritään vähentämään tarpeettomia siirtymiä. Tulevaisuudessa yhtiöllä on hankintalistallaan myös sähköautot. 

Vaivatonta asumista

  • Kiinteistöhuoltoon kannattaa panostaa, jos haluaa omasta asumisestaan viihtyisämpää. 
  • Asukas säästää aikaa ja vaivaa, kun esimerkiksi suuremmat pihatyöt käy tekemässä alan ammattilainen.
  • Huoltoyhtiön panos myös näkyy päivittäin siistin ja huolitellun pihapiirin, kasviston ja julkisivun muodossa.
 

Haku