Hyppää sisältöön

Huoletonta veneilyä kuukausimaksulla

Huoletonta veneilyä kuukausimaksulla

12.02.2021

Myös näyttelijä Martti Suosalo on ottanut Skipperi Fleet -palvelun käyttöön.

Skipperi Fleet -palvelun kantavana ajatuksena on mahdollistaa vaivaton ja edullinen tapa aloittaa veneily ilman omistamisen huolia ja kustannuksia.

Teksti Pekka Säilä  Kuva Skipperi

Venevuokrauspalvelu Skipperin markkinointijohtaja Tuomas Kataila kertoo laskeneensa, että pääkaupunkiseudulla oman keskikokoisen veneen omistaminen maksaa noin 4500 euroa vuodessa, kun Skipperi Fleet -palvelun saa käyttöönsä halvimmillaan 954 eurolla vuodessa.

– Hintaan sisältyy myös Skipperi Akatemia, joka sisältää koulutusvideoita ja virtuaalisesti suoritettavia taitotestejä. Aloitteleville veneilijöille järjestetään myös käytännön koulutus, jonka avulla varmistetaan, että kaluston käyttäjä hallitsee veneilyn perustiedot ja -taidot ennen vesille lähtöä.

Varaus helpolla applikaatiolla

Veneen varaus, käyttöönotto ja palautus tapahtuvat digitaalisesti Skipperin omalla sovelluksella. Käyttäjällä on käytössään kaksi aktiivista varausta, joilla voi varata veneen joko aamupäiväksi tai loppupäiväksi. Kaksi varausta voi yhdistää myös yhdeksi vuorokauden kestäväksi varaukseksi. Kun vene on palautettu, voi tehdä taas uuden varauksen. Skipperi ei rajoita varausten määrää.

– Käyttö on helppoa: varauksen jälkeen lähdet vesille ja nautit meri- tai järvimaisemista hienolla veneellä. Käytön jälkeen tankkaat ja palautat veneen sekä huolehdit sen kuntoon seuraavaa veneilijää varten.

Palautteen perusteella Skipperi on koettu helpoksi ja turvalliseksi tavaksi aloittaa veneily. Myös kokeneemmat veneilijät ovat kehuneet saaneensa nauttia veneilystä vaivattomasti. Skipperin veneillä voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä käyttötunneista tai huolloista tarvitse huolehtia.

Vaivatonta veneilyä

  • Skipperi kehittää helppoja ja kestäviä tapoja tehdä veneilystä saavutettavaa ja edullista, jotta mahdollisimman moni voisi kokea ainutlaatuisia kokemuksia vesillä.
  • Skipperi Fleet -palvelu kattaa 177 täysin varusteltua moottorivenettä yli 25 satamassa ympäri maan.
  • Skipperin kautta voi vuokrata veneitä myös yksityishenkilöiltä.
  • SKIPPERI.FI/FLEET

Uusi takapiha lähivesiltä

Skipperin veneiksi ovat valikoituneet Yamarinin turvalliset ja vakaat Cross-veneet, joiden runko on kestävää alumiinia ja kansi helppohoitoista lujitemuovia. Voimansiirrosta vastaavat Yamahan laadukkaat moottorit. Käyttökalustosta löytyy valikoimaa kuudelle matkustajalle sopivasta Yamarin Cross 54BR -mallista sporttiseen ja tyylikkääseen Yamarinin 63 Day Cruiseriin.

Yksi Skipperin aktiivisista käyttäjistä on näyttelijä Martti Suosalo, joka tutustui Skipperin palveluun poikansa Iivarin kautta. Yhdessä he ovat tehneet päiväretkiä lähivesille ja löytäneet pääkaupunkiseudun vesiltä uuden ”takapihan”.

– Konsepti toimii todella hienosti. Suosittelen palvelua uteliaalle ihmiselle, joka haluaa tutustua veneilyyn turvallisesti ostamatta itse venettä. Kaupunkiveneillä voi kalastaa, retkeillä ja katsella kaupunkia mereltä käsin. Omat lähialueet muuttuvat aivan toisenlaiseksi, kun vaivautuu vain lähtemään rannalta ja vaihtamaan näkövinkkeliä, Suosalo vakuuttaa.

Haku