Hyppää sisältöön

Hohtavan puhtaat ikkunat ammattilaisen avulla

Hohtavan puhtaat ikkunat ammattilaisen avulla

18.02.2022

Toimitusjohtaja Aleksanteri Leskinen näkee köysimenetelmien käytön nopeuttavan korkeiden ja haastavienkin kohteiden urakointia.

Ikkunat saa puhtaiksi haastavimmistakin paikoista nopeasti, helposti ja edullisesti, kun kalusto on asianmukaista. 

TEKSTI I PEKKA SÄILÄ KUVA I JOONA RAEVUORI

Etenkin kaupunkiympäristössä ulkopuoliset saasteet ja suora auringonpaahde tuovat ikkunapinnoille huomattavaa rasitusta. Ikkunat kannattaakin pesettää 1–2 kertaa vuodessa, mikä tulee kokonaiskustannusten kannalta huomattavasti edullisemmaksi.

Erityisesti ikkunoiden pesun kohdalla köydenkäyttömenetelmät ovat tuoneet merkittäviä etuja niin urakoitsijalle kuin asiakkaallekin. Köysimenetelmän etuja ovat turvallisuus, käytön nopeus sekä menetelmän vähäinen vaikutus ympäröivän alueen muihin toimintoihin.

– Köydenkäyttömenetelmät vähentävät kokonaistyötunteja sekä riskejä muihin menetelmiin verrattuna. Tilattu työ pystytään suorittamaan sellaisissakin paikoissa, joissa esimerkiksi henkilönostinta käyttämällä jouduttaisiin sulkemaan työmaata ympäröivää liikennettä. Köysillä tehty työ on myös aina nopeampi ja edullisempi vaihtoehto isojen nostureiden käyttöön verrattuna, toteaa Ammattilasi Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Leskinen.

Köysimenetelmän edut

Ammattilasi kouluttaa työtekijänsä itse välineistön käyttöön. Uusien työntekijöiden ammattitaitoon panostetaankin perusteellisella koulutuksella. Vaadittavat turvallisuussuunnitelmat sekä riskikartoitukset ja havainnointi työn ohessa ovat tärkeä osa toimintaa. 

Leskinen toteaa, että myös köysitöiden tekniikka on kehittynyt huomattavasti vuosien myötä. Ikkunanpesun kaltaisissa tilanteissa varmistus on aina toisella köydellä, jos käytössä oleva köysi sattuisi pettämään.

– Ajanmukainen kalustomme mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn melkein missä tahansa kohteessa. Eräässä kohteessa suoritimme Ilmanvaihtokanavan savunpoistoputken tiivistämisen, jossa asentaja laskettiin 40 metriä putken sisään. 

Myös kotitalouksille 

Leskinen kertoo, että Ammattilasi tekee kaikki työt itse, ilman välikäsiä tai alihankkijoita. Tarjouksissa on laskettu aina yksi hinta, johon on sisällytetty kaikki mahdolliset kulut. Kilpailukykyinen ja järkevästi perusteltu hinnoittelu on mahdollista, kun tekee työt sovitusti ja sovitussa ajassa.

– Hyvä työnlaatu, ystävällinen palvelu ja luotettava kumppanuus ovat meille tärkeitä arvoja. Teemme työmme huomaamattomasti ja niin, että kaikki on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Ikkunat ovat meidän jäljiltämme hohtavan puhtaat. Jos asiakas ei ole tyytyväinen ikkunoiden puhtaustasoon, pesemme ne uudestaan ilmaiseksi. 

Hän myös muistuttaa, että jos ostaa ikkunanpesupalvelun kotiin tai vapaa-ajan asuntoon, on oikeutettu myös kotitalousvähennykseen. 

– Meiltä saa tarjouksen yhteydessä myös kotitalousvähennyslaskelman, josta näkee suoraan, mikä työn lopullinen hinta tulee asiakkaalle olemaan, Leskinen toteaa.

Ammattimaista ikkunanpesua kaikkiin kiinteistöihin: www.ammattilasi.fi

Haku