Hyppää sisältöön

Hellävaraista ja ekologista ihonhoitoa luonnosta

Hellävaraista ja ekologista ihonhoitoa luonnosta

7.07.2022

Luonnollinen öljypuhdistuskakku puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, vesiliukoisen ja vedenkestävän meikin sekä aurinkovoiteen. Iho jää silkkisen pehmeäksi.

Parasta iholle, parasta luonnolle. Innovatiivisen luonnonkosmetiikka startupin, Luonkosin keksinnön avulla kasvojen ihonhoito hoituu helposti yhden tuotteen avulla.

TEKSTI | LUONKOS   KUVAT | FEDERICO CABRERA JA PIRITTA FORS

Moni on turhautunut kylpyhuoneen muovipurkkimäärään. Naantalilaisen luonnonkosmetiikkayritys Luonkosin uudet, ekologiset tuotteet tekevät muovipurkkimeren tarpeettomaksi. Voiko yhdellä tuotteella tosiaan pärjätä? Kyllä voi, kertovat Luonkosin tyytyväiset asiakkaat. 

Rakkaudella käsintehtyä

Luonkosin tuotteet ovat suunniteltu puhdistamaan, hoitamaan ja ravitsemaan ihoa. Ne ovat hellävaraisia sekä iholle että ympäristölle.

Öljypuhdistuskakku puhdistaa kasvot, poistaa meikin sekä silmämeikin, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Moni on saanut tuotteesta avun myös näppylöihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin tai atoppiseen ihoon, eli pintakuivuuteen. 

Tuotteet ovat vegaanisia ja vedettömiä.

Luonkos

Öljypuhdistuskakku on valmistettu laadukkaista öljyistä, superfoodeista ja vitamiineista. Infinity-öljypuhdistuskakussa on myös metsämikrobiuutetta, jolla vahvistetaan vastustustuskykyä. Eri ihotyypeille löytyy omat öljypuhdistuskakut. Käsintehdyt tuotteet ovat vegaanisia, vedettömiä ja säilöntäaineettomia ja ne pakataan muovittomasti.

Kansainvälisesti palkittu

Luonkos on ollut ehdokkaana sekä voittanut lukuisia kotimaisia sekä kansainvälisiä palkintoja öljypuhdistuskakuilla ja niiden ekologisilla, muovittomilla pakkauksilla. Viimeisin voitto tuli Lontoosta, kun Infinity-öljypuhdistuskakku voitti kansainvälisesti arvostetusta The Beauty Shortlist- kilpailusta kultapalkinnon. 

Kesäputiikilla on tarjolla luonnonkosmetiikkaa, kesävaatteita, koruja sekä sisustus- ja lahjatavaroita.

Deotuotteet kesään

Luonkosin puuterimaiset deotuotteet, kuten Fruitful ja Powerful -puuterideodorantit, ovat loistavia ratkaisuja tasapainottamaan kainaloiden, sisäreisien sekä rintojen alueen hikoilua kesän helteillä. Puuterideot löytyvät kautta Suomen laadukkaista tavarataloista, erikoismyymälöistä sekä muun muassa Finnairin valikoimasta.

Naantalin asuntomessuilla

Luonkos on vahvasti naantalilainen yritys ja luonnonkosmetiikkaa voikin shoppailla myös Naantalin Asuntomessuilla. 

Luonkosin kesäputiikki on monen lomalaisen must visit -kohde Naantalin vanhassakaupungissa Luostarinkadulla. Suloisen kesäputiikin valikoimasta löytyy luonnonkosmetiikan lisäksi myös kesävaatteita, koruja sekä sisustus- ja lahjatavaroita.

Tehtaanmyymälä löytyy puolestaan Niittikujalta.

Luonkos luo sallittua nautintoa ja tuo hyvinvointia jokaisen iholle.

Uudenlainen helppo ihonhoito

Ekologinen ihonhoitorutiini öljypuhdistuskakulla on miellyttävä, nopea ja tehokas.

  1. Kakkua pyöritellään kuivien käsien välissä niin, että öljy sulaa. 
  2. Öljy hierotaan kuiville kasvoille niin, että lika sekä meikit liukenevat.
  3. Öljy pyyhitään kasvoilta lämpimään veteen kastetun sienen tai liinan avulla. 

Haku