Hyppää sisältöön

Galleriaseinästä apua sisustajalle

Galleriaseinästä apua sisustajalle

17.06.2021

Yrittäjä Anu Halmeniemi tietää, että oikein kehystettynä visuaalinen teos näyttää entistäkin paremmalta.

Ruuvin kiinnittäminen seinään ei ole hankalaa, mutta sen saaminen sopivalle paikalle taulua varten voi koetella mielenrauhaa.

Teksti Heidi Edelman  Kuva Petra Kotro

Vähän vasemmalle. Hyvä. Pari milliä alaspäin. Oikeaa kulmaa hitusen ylöspäin. Nyt on hyvä. Tai entä jos…

Taulujen sommittelu seinälle ei aina ole helppo homma sisustajalle. 

– Tauluryhmien sommittelu voi olla asiakkaalle haastavaa ja lopputulosta voi olla hyvin vaikea visualisoida etukäteen, avaa RaamiDaamit Oy:n Anu Halmeniemi.

Paljon kotikäyntejä tekevä ja asiakkaitaan sommittelussa auttava Halmeniemi on kehittänyt asiakkaidensa tarpeeseen loistavasti vastaavan ratkaisun, galleriaseinän. Se sisältää asiakkaan toivomat kuvat ammattimaisesti kehystettynä, seinän mittojen mukaan sommiteltuna kauniiksi ryhmäksi, joka asiakkaan on helppo ripustaa kotona mukana toimitettavan aidon kokoisen paperikaavan avulla. Kaavassa on valmiiksi merkityt ruuvinpaikat, joten asiakas saa kiinnitykset helposti ja nopeasti juuri oikealle paikalle. 

Vaihtoehtona galleriaseinälle RaamiDaamit tarjoaa myös katonrajaan kiinnitettäviä galleriakiskoja, joista roikkuviin, koukuilla varustettuihin siimoihin asiakas
voi helposti ripustaa tauluja eri korkeuksille ja välityksille. 

KEHYSTYKSESSÄ voi leikitellä säännöillä.

Luovuutta kehystykseen 

Galleria-kehystämö RaamiDaamit on perustettu vuonna 2013 ja sen kuukausittain vaihtuva näyttely on saanut kiitosta monipuolisuudestaan ja korkeatasoisuudestaan. 

Kesäkuussa galleriassa on esillä lasi- ja keramiikkamuotoilija Anna-Kaisa Erikssonin maalauksia ja keramiikkataidetta. Myymälän puolelta löytyy runsaasti Ulla Kauhasen kauniita eläinaiheisia teoksia, ja tilaan voi istahtaa hetkeksi vaikka tekemään etätöitä tai juomaan kahvit. Halmeniemen galleria-kehystämö on kiireetön ja sydämellinen paikka. 

Kansainvälisestikin kehystykseen oppia hakenut, kädentaitoinen ja idearikas Halmeniemi nauttii töistä, joissa saa toteuttaa luovuuttaan. 

– Kehystyksessä on toki perussääntönsä, mutta siinä voi myös leikitellä. Erityyliset ja -kokoiset kehykset tuovat tauluryhmään eloa. Vastaväreillä, muodoilla ja vaikkapa kehyksen koolla pelaamalla saa kokonaisuuteen uniikkia ilmettä. 

Erityiskehystykset ovat Halmeniemelle mieluisia, hänen käsissään monenlaiset muistoesineet, kuten käsityöt, vaatteet, hiuskiekurat tai vaikkapa vauvan kengät muuttuvat upeaksi taideteokseksi. 

– Lähes mitä vain voi kehystää, kannattaa rohkeasti olla yhteydessä kehystäjään, jos kotona on esineitä, joita haluaa säilyttää arvokkaasti. 

Myös teosten huoltaminen on osa Halmeniemen ammattitaitoa. Hän kehottaakin huoltamaan kodin rakkaita tauluja ja teoksia säännöllisesti, jotta ne säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään. 

RAAMIDAAMIT.FI

Haku