Hyppää sisältöön

Elämyksellinen hoitolakäynti rentouttaa

Elämyksellinen hoitolakäynti rentouttaa

22.01.2021

Toimitusjohtaja Tiina Mölsä kertoo Katin Kauneuskulman panostavan huippuluokan asiakaspalveluun.

Jo 30 vuotta toiminnassa ollut Katin Kauneuskulma tarjoaa moninaisen valikoiman hoitoja arjesta irrottautumiseen.

TEKSTI | ANNE KOIVISTO  KUVA | JUHA ARVID HELMINEN

Meille on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi. Palveluvalikoima on kasvanut vuosien saatossa, jotta voimme tarjota asiakkaille sopivia hoitoja, kertoo hoitolan osaomistaja ja toimitusjohtaja Tiina Mölsä.

Katin Kauneuskulma on sijainnut 90-luvulta asti Vantaan Korsossa. Vuosien saatossa hoitola on laajentunut kahteen kerrokseen, joissa tarjotaan rentouttavia hoitoja. Hoitolan slogan on ”Sinä olet kaunis”, joka on Mölsän mukaan kantava ajatus myös erilaisissa hoidoissa. 

– Vahvuutemme on asiantunteva ajanvarauspalvelu, jossa on vankka kokemus hoitolatyöstä. Näin asiakas saa loistavaa palvelua jo ajanvarauksen yhteydessä.

Monipuolinen palvelu sisältää luonnollisesti laajat kosmetologin palvelut, mutta talosta löytyy myös ayurveda-hoitoja tekevä hieroja sekä sairaanhoitaja, joka tarjoaa täyteainehoitoja ja kansanperinnehoitoja. Alakerrassa voi rentoutua kylpylätyyliin suolahuoneessa, infrapunasaunassa tai kokeilla rentoutuskelluntaa.

– Jokainen työntekijä tuntee valikoiman, jolloin voimme ohjata asiakkaan juuri oikean palvelun pariin. Moni hoito toimii myös usealla osa-alueella. Esimerkiksi suolahuone paitsi helpottaa hengitystieoireita, myös hoitaa atooppista ihoa.

Räätälöity tuotevalikoima

Kehuvaa asiakaspalautetta Katin Kauneuskulmalle sataa paitsi hoitojen elämyksellisyydestä myös luonnonkosmetiikalla toteutetuista hoidoista. 

– Teemme hoitoja saksalaisella Sisin-kosmetiikkasarjalla, joka pohjautuu luonnollisiin ainesosiin, alkemiaan ja kehon chakra-pisteisiin. Luonnonkosmetiikka sopii etenkin tiedostavalle ja synteettisiä ainesosia välttelevälle asiakkaalle.

Luonnonkosmetiikan lisäksi hoitolan valikoimaan kuuluu iS Clinical -tuotesarja. 

– Myös asiakkaat ovat huomanneet, että tällä medikaalisella sarjalla saadaan aikaan tuloksia. Siksi tuotesarja on myös osana sairaanhoitajan tekemiä hoitoja. 

Valikoimaan kuuluu myös yli kymmenen vuotta hoitolan mukana kulkenut Dermalogica.

Alkuun ihoanalyysilla

Ensikertalaisille Mölsä suosittelee puolen tunnin ihoanalyysia, jonka aikana ihoterapeutti kartoittaa asiakkaan ihon tarpeet ja ehdottaa sopivia hoitotoimenpiteitä. Joskus apu löytyy sarjahoidosta, toisinaan riittää kotihoitotuotteiden vaihto paremmin sopiviin. 

– Osana kotihoitoa autamme asiakasta kosmetiikan raaka-aineiden kanssa. Voimme myös räätälöidä eri sarjoista juuri asiakkaalle sopivan kokonaisuuden. Näin saadaan aikaan paras lopputulos.

Katin Kauneuskulmassa ihonhoitopulmat voi jättää ihoterapeutin huoleksi. 

– Tarjoamme kauneushoitojen lisäksi laajasti hyvinvointia tukevaa palvelua, Mölsä kiteyttää.

Haku