Hyppää sisältöön

Digiteknologia tukee vahvaa asiantuntemusta

Digiteknologia tukee vahvaa asiantuntemusta

25.11.2021

Neuvontapalveluita tarjoavan Gallantin COO Saara Somersalmi kertoo, että yrityksessä puhutaan ulkoistamisen sijaan sisäistämisestä.

Gallant on luotettu neuvonantaja yritysten muutos- ja murrostilanteissa. Gallantin tarjoama palvelupaletti kattaa kokonaisvaltaisen HR-palvelun ja sitä tukevan teknologian. 

Teksti Mia Heiskanen  Kuva Mikko Suutarinen

Neuvonantopalvelut ovat Gallantin syväosaamista. Yritys tarjoaa talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan palveluja saumattomana kokonaisuutena sujuvoittamaan yritysten arkea ja on apuna muutostilanteissa, joita ovat tyypillisesti sukupolvenvaihdokset, yritysostot sekä sulautumiset. 

– Missiomme on olla luotetuin neuvonantaja, jonka puoleen asiakkaan on helppo kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelumme on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, mutta haluamme, että eritoten pienet ja keskisuuret yritykset kokisivat meidät helposti lähestyttäväksi kumppaniksi, Gallantin COO Saara Somersalmi kertoo. 

Gallantissa onkin havahduttu siihen, että erityisesti pk-sektorin yrityksillä on kasvava tarve HR-toimintojen asiantuntemukselle. 

– Yrityksessä ei kenties ole omaa HR-asiantuntijaa, tai saattaa olla palkanlaskija, mutta muut henkilöstöhallinnon tehtävät on hajautettu eri henkilöiden tonteille, jolloin kokonaiskoordinaatio puuttuu. Voi myös olla, ettei HR-osaaminen riitä kaikkien tilanteiden hanskaamiseen tai omalle HR-osaajalle kaivataan sijaista. Kaikkiin näihin tarpeisiin löytyy ratkaisu Gallant People Servicen HR-palvelusta.

Somersalmi painottaa, että lähtökohtana on aina yrityksen tarve. 

– Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa palvelusisällön, jota voidaan tarvittaessa muuttaa matkan varrella. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus, joten yritys saa meiltä aina käyttöönsä parhaat käytännöt ja tuoreet näkemykset.

Gallantilla onkin tuore tulokulma henkilöstöhallinnon resurssointiin. 

– Puhumme ulkoistamisen sijaan sisäistämisestä. Sillä tarkoitamme, että yritys saa talon sisälle Gallantin HR-asiantuntijan sovituksi ajaksi. Näin yrityksen ei siis ole pakko palkata omaa HR-päällikköä, asiantuntijaa tai palkanlaskijaa, vaan palvelutuotannosta sovitaan meidän kanssamme.

ULKOISTAMISEN SIJAAN puhumme HR-resurssien sisäistämisestä.

Sujuvuutta sekä tehoa arkeen digitaalisilla palveluilla

Ajanjakso ja palvelusisältö sovitaan aina yrityskohtaisesti, ja Gallantin asiantuntija voi istua joko fyysisesti yrityksen tiloissa, työskennellä etänä tai näiden yhdistelmänä. 

– Asiakkailta saamamme palautteen mukaan sisäistetty palvelu on erittäin kustannustehokas ja joustava tapa resursoida HR-toiminnot, Somersalmi avaa.

Somersalmi mainitsee, että Gallant panostaa parhaillaan vahvasti omaan digiteknologiaan. 

– Gallant Xperience on digitaalinen ohjelmisto, jonka tuomme markkinoille. Se tarkoittaa, että tarjoamme henkilöstöhallinnon prosessien hallintaan digitaaliset palvelut, jotka lisäävät arjen sujuvuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

Ero nykyiseen on suuri, sillä Gallantin ohjelmiston avulla yritys voi hoitaa jouhevasti kaikki henkilöstöhallinnon eri osa-alueet, joihin tänä päivänä tarvitaan eri palveluntarjoajien ohjelmistoja.

– Tuomme siis työntekijän elinkaaren hallinnointiin tarvittavat prosessit käyttäjäystävällisesti Gallant Xperience -sateenvarjon alle, Somersalmi summaa uuden ohjelmiston hyödyt.

Haku