Hyppää sisältöön

Designtuotteita pohjoisen luonnon inspiroimana

Designtuotteita pohjoisen luonnon inspiroimana

1.07.2022

Rovaniemeläisen Kivalo Designin valikoimista löytyvät luontoaiheiset puukot, leikkuulaudat, korut ja koristeet.

Kivalo Designin puusta valmistettavissa tuotteissa yhdistyvät pohjoisen karun kaunis luonto sekä vahva muotoiluosaaminen.

TEKSTI JA KUVA | KIVALO DESIGN  

Mikä olisikaan hienompaa, kuin kesäpäivä luonnon keskellä tai leirinuotion äärellä? Monella meistä on hienoja, luonto- ja retkiaiheisia kokemuksia. Näitä kokemuksia vaalien Kivalo Design luo tuotteita, jotka kuljettavat luonnon mukanasi. 

Tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi puukkoja, tarjoilu- ja leikkuulautoja sekä sisustustarvikkeita. Kaikissa Kivalo-tuotteissa pyritään yhdistämään hyvään käytettävyyteen laadukas ja luonnosta inspiroitunut muotoilu. 

Tekijä tuotteiden takana

Kivalo Design suunnittelee ja valmistaa arktisuutta henkivät tuotteensa Suomessa, Rovaniemellä. Yritysidean isä, Heikki Alakulppi, on puuseppä, muotoilija ja yrittäjä. Hän tuo yritykseen vahvaa käsityö- ja muotoiluosaamista – osaamista on puuntyöstöstä ja muotoilusta kertynyt jo lähes kahdelta vuosikymmeneltä. 

Suurin osa Kivalo-tuotteista on paitsi Alakulpin valmistamia, myös suunnittelemia. 

– Tuotteita suunnitellessa inspiroidun Suomen luonnosta ja sen eläimistä, ilmiöistä, muodoista sekä väreistä. Se näkyykin tuotteissamme vahvasti. 

Tärkeää on myös huolehtia, että tuotteet ovat kauniita ja laadukkaasti valmistettuja, mutta toimivat myös käyttötarkoituksessaan. Alakulppi mainitseekin, että parasta tuotteen suunnittelussa on uuden idean syntyminen ja sen kehittäminen toimivaksi tuotteeksi. 

Itselle tai lahjaksi

Persoonalliset Kivalo-tuotteet ovat paitsi mainioita käyttöesineitä, myös erinomaisia lahjatavaroita – oli haussa sitten lahja lähipiirille tai vaikkapa mökkituliainen. Kivalon verkkokaupasta ostettaessa puukon terään voidaan kaivertaa myös veloituksetta lahjan saajan nimi. Näin arvokas ja yksilöity lahja on taattu. 

Suosikiksi valikoimasta on viime aikoina noussut Pöllö-sarja. Sarjaan kuuluvat esimerkiksi puukko, riipukset sekä figuurit. Tuotteiden materiaalit ovat hyvin perinteikkäitä. Puumateriaali on suomalaista koivua ja puukkojen terät hiiliterästä. Lisäksi kestosuosikkina mainittakoon tervalepästä valmistetut leikkuulaudat, joilla luonto seuraa perässä niin mökin kuin kaupunkikodinkin keittiöön. Mainio lisä ruoanlaittoon, eikö totta? 

Puusta valmistettuihin designtuotteisiin ja luonnollisen muotoilun saloihin voi tutustua paremmin yrityksen verkkokaupassa. 

Lisää Kivalo Designin tuotevalikoimasta QR-koodin takaa:

Haku