Hyppää sisältöön

Bisnestä ripauksella luovuutta

Bisnestä ripauksella luovuutta

1.09.2023

Täyden palvelun konsulttiyritys Crazy Companyn toiminnan ytimessä on vaivattomuus sekä tietysti luova hulluus.

BusinessMimmi Anneli Hulkko, TekniikkaHemmo Mikko Kortelainen ja NörttiPomo Lassi Niemi ovat lanseeranneet täysin uudenlaisen rennon täyden palvelun konsulttiyrityksen, Crazy Companyn.

TEKSTI ja kuva crazy company

Yrityksen tarina sai alkunsa yhdestä hullusta ideasta ja nyt Crazyn missiona on rohkaista myös muita saattamaan villeimmät ja hulluimmat bisnesideansa tulokselliseksi liiketoiminnaksi. Crazy tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille heidän yksilölliset tarpeensa huomioivia räätälöityjä palveluita.

Hulkolle, Kortelaiselle ja Niemelle crazy tarkoittaa uskallusta luottaa kaikkein villeimpiinkin ideoihin ja he haluavat antaa yrityksille mahdollisuuden kokeilla, onnistua sekä kasvaa ja kehittyä. Toiminnan ytimessä on vaivattomuus sekä tietysti luova hulluus. Uudenlaisen röyhkeän uskalluksen kautta yritys lähestyy ongelmien sijaan tuloksellisia, toimivia ja pitkäkestoisia ratkaisuja.

– Me uskomme, että työhön saa suhtautua vakavasti, mutta ihmiset sen takana voivat silti kohdata eteen tulevat haasteet luovan rennolla otteella vailla turhaa ryppyotsaisuutta ja saavuttaa sitä kautta loistavia tuloksia. Haluammekin haastaa yrityksiä rikkomaan totuttuja jäykkiä toimintamalleja ja kannustaa löytämään rivien välistä ne kaikkein hulluimmiltakin kuulostavat ideat. Tähän ei tarvita pölyisiä pöytäkirjoja vaan rouheaa tekemistä ja luovaa soveltamista.

Keskiössä asiakkaan yksilölliset tarpeet

Nykyinen digitaalinen toimintaympäristö tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja Crazy Company haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään juuri heitä parhaiten palvelevat ratkaisut, jotta työn tekeminen olisi nykyaikaista ja sujuvaa. Tietoturvan huomioiminen kaikessa yrityksen toiminnassa on Crazyn ydinosaamista ja käytössä onkin kaikki nykyisten säädösten mukaiset toimintatavat. Tiivistä yhteistyötä tehdään Innocode Oy:n kanssa, joka on tieto- ja kyberturvallisuuden timantinluja luotettava toimija.

– Meillä keskiössä on jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet muutokselle ja kehitykselle. Emme usko jäykkiin toimintatapoihin, vaan mukautumiseen ja soveltamiseen, koska yksi tapa toimia ei todellakaan sovi kaikille. Haluamme kulkea asiakkaidemme mukana mahdollisimman pitkään ja tarjota kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin ongelmiin mahdollisimman toimivia ratkaisumalleja ja unohtaa kaikkitietävän konsulttiauktoriteetin roolin. Tavoitteet saavutetaan tekemällä yhdessä.

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta työelämän jatkuviin muutoksiin voi kuitenkin varautua. Crazy company haluaa mahdollistaa tämän yhteistyökumppaneilleen tarjoamalla heidän käyttöönsä kattavan asiantuntijaverkoston laajan ja monipuolisen ydinosaamisen lisäksi.

Crazy pähkinänkuoressa

Crazyn konsulttipalvelut auttavat, sparraavat, valmentavat ja ennen kaikkea mahdollistavat liiketoiminnan kukoistuksen tarjoamalla liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen liittyviä analyysipalveluja. Konsulttipalveluihin kuuluu esimerkiksi:

  • Tietohallintapäällikkö, joka auttaa kaikissa organisaatioiden tietohallintoon ja IT-infrastruktuuriin liittyvissä asioissa aina käyttöönotosta ylläpitoon.
  • Tietosuojaisännöinti, joka varmistaa yrityksen tietosuojaosaamisen olevan tämän päivän vaatimusten tasolla huolehtimalla kaikesta Euroopan Unionin yhteiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR) liittyvissä asioissa.
  • IT-talkkari on kokoaan suurempi käytännönläheinen apuri pienille yrityksille kaikkiin IT-asioihin liittyvissä toiminnoissa. IT-talkkari onkin joustava asiantuntija, joka ei vaadi yrityksiltä suuria investointeja tarjoten kuitenkin esimerkiksi apua tietoturvan kanssa.

Crazy Services

  • Pitää yritysten digimaailman tiukassa järjestyksessä olivatpa kyseessä sitten nettisivut, verkkokauppa tai IT-tukipalvelut.

Crazy Drone Drone-kuvauksilla pääsee tarkastelemaan yritystä ilmasta kaikista mahdollisista kulmista ja ilmansuunnista. Droneja voidaan hyödyntää esimerkiksi työmaakuvauksissa, tapahtumakuvauksissa ja kiinteistöjen kunnon kartoituksessa. Laadukas ilmakuva tuo visuaaliseen raportointiin lisäarvoa.

Haku