Hyppää sisältöön

Aistikkaita elämyksiä upealla tarjoilulla

Aistikkaita elämyksiä upealla tarjoilulla

25.03.2022

Ravintola Helsingerin Afternoon Tea -tarjoilu kerrostarjottimineen tekee lähtemättömän vaikutuksen. 

 

Musiikkibrunsseja ja after work -tunnelmaa – Ravintolat Töölö ja Helsinger tarjoavat herkkuja kaikille aisteille.


TEKSTI & KUVA | KANRESTA

Tapahtumapaikkojen tunnettu ravintoloitsija Kanresta avasi koronan aikana kaksi uutta ravintolaa Helsingin keskustaan. Kanrestan huippuosaamista on tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Monikaan ei tiedä, että Kanresta on myös Yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa vuosittain osinkonsa omistajansa Suomen Kansaterveysyhdistyksen kautta Lastentautien tutkimussäätiölle, Sydänliitolle, MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle ja Vanhustyön keskusliitolle.

Ravintola Töölö on upea klassikko

Toinen Kanrestan uusista ravintoloista on Ravintola Töölö, joka on todellinen klassikko jo syntyessään. Ravintola Töölö sijaitsee Aalto-yliopiston ikonisessa rakennuksessa. Tapahtumaravintola on tuonut keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä upeita puutarhatilaisuuksia.

– Ravintolan ruokalistalla on vanhoja kaikille tuttuja klassikkoja, jotka nekin ovat huolella remontoidun ravintolamiljöön tavoin tuotu nykyaikaan, kertoo ravintolan johtaja Timo Lepistö.

Ravintola Töölö tarjoaa näyttävät puitteet erilaisille tapahtumille, mutta samalla se on enemmän kuin pelkkä tapahtuma- ja kokousravintola. Ravintolaa voisi kuvata töölöläisten uudeksi olohuoneeksi. Se on lähiravintola, joka houkuttelee päivisin herkullisilla lähialueen raaka-aineista valmistetulla lounaalla ja iltaisin modernin klassisena ruokaravintolana.

Musiikkibrunssi tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Ravintola Töölön kauniissa miljöössä järjestetään tänä keväänä musiikin siivittämiä lauantaibrunsseja. Herkullisen brunssikattauksen lisäksi lauantaisin nautitaan monipuolisesta musiikkitarjonnasta. Brunsseilla viihdyttävät Jesse Kaikuranta (26.3.), The Gin Mill Trio (2.4.) ja Con te partiro (9.4.).

Lauantaisin ruoasta nautitaan musiikin tahtiin.

Ravintola Töölön ravintolajohtaja Timo Lepistö

Itse brunssi on runsas ja teeman alkuperäistä henkeä kunnioittava. Tarjolla on muun muassa käsintehtyjä karjalanpiirakoita, rieskaa ja juurileipää, jotka muodostavat houkuttelevan leipäbaarin kivijalan. Maukkaat raakapuurot monipuolisine höysteineen saavat täydennystä shakshukasta ja sen lisukkeista, unohtamatta tietenkään brunssiin olennaisesti kuuluvaa jälkiruokapöytää, jonka pääosissa ovat erilaiset kakut, tuulihatut, itse tehdyt vaahtokarkit ja marmeladit.

Töölön Vappua vauhdittaa tunnettu bilebändi Gebardi

Ravintola Töölön vappubrunssia vauhdittamaan saapuu tunnettu bilebändi Gebarbi. Vapuksi avataan myös ravintolan terassi ja kaunis vanha lippakioski. Lippakioskista tarjoillaan perinteisten vappuherkkujen lisäksi pientä syötävää ja tietysti myös juhlaan sopivia juomia.

Tapahtumapaikoistaan tunnetun Kanrestan huippuosaamista on tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Ravintola Töölö kuuluu yrityksen uusimpiin kohteisiin.

Ravintola Helsinger on rennon tyylikäs kohtaamispaikka

Toinen Kanrestan uusista ravintoloista on rennon tyylikäs Helsinger. Kaivopihalla toimiva, uudenlainen business-ravintola on lähtökohtaisesti suunniteltu liike-elämän kohtaamispaikaksi, jonka keskiössä on laadukas ravintolaelämys. Helsingerin keittiöstä vastaa tämän kevään PRO 2022 keittiömestari-finalisti Krista Kyytsönen.

Helsingerin All day -menu on hyvä esimerkki ravintolan joustavasta palveluratkaisusta. Herkullisia aamiaistuotteita ja muita pikkuannoksia on tarjolla aamusta iltaan. Helsinger toimii iltaisin viihtyisänä ja laadukkaana ruokaravintolana, jonne kaikki asiakkaat ovat tervetulleita. Helsingerin sijainti lähellä bussikeskusta, metroa ja rautatieasemaa tekee siitä vaivattomasti saavutettavan kohtaamispaikan aivan Helsingin ytimessä.

Helsingerissä poikettaessa kannattaa ehdottomasti kokeilla myös klassista Afternoon Tea -tarjoilua. Runsas kerrostarjotin sisältää muun muassa erilaisia sandwicheja, skonsseja, leivonnaisia ja artesaanisuklaata. Vaikutuksen tekevä kokonaisuus jää varmasti osallistujien mieleen.

Unelmien After Work Lounge

Laadukas ja laaja viinilista, klassiset drinkit, runsas after work -buffet sekä miellyttävän rauhallinen lounge tekevät ravintolasta täydellisen kohtaamispaikan myös työpäivän jälkeen. Helsingerin After Work Lounge palvelee asiakkaitaan torstaisin ja perjantaisin neljän ja kuuden välillä.

Ravintoloiden yhteystiedot

Haku